Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


161: Redescopera-ti corpul si mintea prin evaluarile psihoterapeutice oferite de Sigma Development

Evaluarile pe planuri multiple pe care le realizam iti ofera posibilitatea de a fi mai activ si mai sanatos din punct de vedere fizic, dar si de a obtine o buna dispozitie generala si de armonizare a intregii stari de sanatate.

162: ALIANTA PENTRU SANATATE DIN ROMANIA - “Impreuna pentru un sistem mai performant”

ALIANTA PENTRU SANATATE DIN ROMANIA Un nou “jucator” in lupta cu problemele sistemului de sanatate Proiect initiat de Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor “Impreuna pentru un sistem mai performant” acesta este motto-ul adoptat de Organizatiile si Organismele ce activeaza in domeniul sanatatii si lupta pentru crearea unui climat propice asigurarii unei asistente medicale centrate cu adevarat pe nevoile fiecarui cetatean.

163: Neoclinique va prezinta aparatul dentar invizibil.

Toti ne gandim cu groaza la aparatele dentare deoarece nu au un aspect prea estetic si ne strica uneori micile momente de veselie, stanjenindu-ne atunci cand zambim. Asa cum ne laudam, “ Avem grija de zambetul dumneavoastra “ si aceasta nu este numai o expresie, un slogan, este o certitudine.

164: Neoclinique face reduceri pentru zambetul dvs.

Incepand cu luna februarie, va intampinam, in intervalul orar 08 : 00 AM - 14 : 00 AM de LUNI pana VINERI, cu o reducere de 10 % la toate serviciile dentare.

165: Cursurile Reiki traditional

Reiki este o tehnica simpla, care se invata si se practica usor. Capacitatea de transmitere a acestei energii se dobandeste prin acordajele primite de la un Maestru. Aceste acordaje constau in activarea si curatarea canalul nostru de energie, prin care va putea curge energia Reiki.

166: REIKI – Tehnica de imbunatatire a sanatatii si calitatii vietii

REIKI este tehnica naturala japoneza, recunoscuta oficial de Organizatia Mondiala a Sanatatii, care foloseste mainile, in contact cu pielea sau nu, ca punte ce faciliteaza atragerea energiei universului acolo unde este nevoie, cu scopul de a relaxa, de a reduce stresul si de a imbunatati viata.

167: Fii partenerul nostru in lupta impotriva HIV – Fundatia Baylor Romania

In ultimul an, la Centrul Baylor din Policlinica 1, cabinet 243, Constanta, cererile de testare gratuita pentru HIV s-au dublat ca numar

168: De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

Iata o intrebare provocatoare, lansata de cartea cu acelasi nume, aparuta la Editura For You si scrisa de dr. Caroline Myss. O carte care ne lamureste in privinta mecanismelor vindecarii, si, mai ales, in privinta greselilor pe care le facem cand vrem sa ne vindecam de o boala, o criza, o durere sau un dezechilibru fizic sau spiritual al vietii noastre.Cartea porneste de la conceptul de “ranologie”, un concept inventat de catre autoare,

169: Workshop-ul de Dezvoltare Personala „Fii creatorul vietii tale!”

Eveniment ineditWorkshop-ul de Dezvoltare Personala „Fii creatorul vietii tale!” prima editie organizata la Oradea

170: S-a lansat prima asigurare privata de Sanatate din Romania - acopera 100% monitorizarea sarcinii si nasterea

S-a lansat prima asigurare privata de sanatate din Romania care acopera integral monitorizarea sarcinii si nasterea plus toate consultatiile, analizele, investigatiile, interventiile chirurgicale specifice tuturor specialitatilor medicale si chirurgicale.


Pagina 17 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro