Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


151: Recuperare medical si Masaj la Domiciliu

Scurt istoric Kinetoteapia profilactica sau terapeutica are la baza gimnastica medicala si are o istorie de foarte multi ani. În Egipt, China, India se practica în cadrul medicinei empirice. In grecia antica de formuleaza primele principii ale unui tratamant, vestitul medic grec Hipocrate este considerat intemeietorul gimnasticii medicale. Romanii au preluat cultura grecilor si aduc primele "aparate fizice" în uz. Gimnastica era inclusa în cadrul medicinei. Mai târziu îsi vor aduce aportul: cehii, francezii, suedezii, germanii si nu în ultimul rând românii.

152: Amfiteatrele Cunoasterii - programe speciale de la Sigma Development

Sub numele de Amfiteatrele Cunoasterii, Sigma Development va propune o serie de programe speciale, orientate catre cunoastere, multumire si succes.

153: In Sfarsit Nefumator

În sfârºit, cura miraculoasã pe care o aºteptau toþi fumãtorii: · instantanee · eficienþã chiar ºi pentru marii fumãtori · fãrã simptome grave de abstinenþã · nu necesitã voinþã · nu este un tratament de ºoc · nu necesitã adjuvante sau gadgeturi · nici mãcar nu te îngraºi · permanenþã

154: Invinge canicula prin terapii naturiste!

Ti-ar placea sa ai un organism mai sanatos care sa faca fata cu brio noilor temperaturi extreme din tara noastra? Vrei sa scapi de problemele cauzate de caldura puternica din vara asta, dar si sa te pregatesti pentru alte modificari bruste de temperatura? Cum sa invingi afectiunile usoare fara sa iei multe medicamente? Simplu... Alege cursul Eurocor de Terapii naturiste, util intregii familii!

155: Misiune Alianta pentru Sanatate din Romania

in data de 28.07.2010 a avut loc prima intrunire a Consiliului Director al Aliantei pentru Sanatate din Romania dupa constituirea de facto a acesteia ca reactie a societatii civile la deteriorarea permanenta sistemului sanitar cauzata mai ales de subfinantarea cronica si lipsa de masuri pentru imbunatatirea acestui sistem. As In data de 28.07.2010 a avut loc prima intrunire a Consiliului Director al Aliantei pentru Sanatate din Romania dupa constituirea de facto a acesteia ca reactie a societatii civile la deteriorarea permanenta a sistemului sanitar cauzata mai ales de subfinantarea cronica si lipsa de masuri pentru imbunatatirea acestui sistem. Astfel, a aparut un partener real si reprezentativ de dezbatere si negociere cu autoritatile statului (Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate) si de implicare in procesul decizional in ceea ce priveste functionarea sistemului de sanatate. Misiunea APSR: Constientizarea mediului politic romanesc privind prioritizarea domeniului sanatatii publice ca obiectiv de interes social major!

156: teroarea portocalie din sanatate

ACEST ARTICOL NU ESTE O OFENSA ADUSA AUTORITATILOR CI O CRITICA POATE PUTIN NECIOPLITA DE LA UN MEDIC CARE VREA SA SE APUCE DE JURNALISM( DA DOAMNE)

157: Noutatile lunii Iulie la Sigma Development – participa la evenimentele nostre speciale

Din dorinta de a fi in permanenta in crestere, in luna Iulie, Sigma Development Center organizeaza o serie de evenimente menite sa va ajute sa va cunoasteti mai bine si sa va dezvoltati din punct de vedere fizic, psihic si spiritual.

158: Marea Moarta si beneficiile acesteia

O mare parte din suprafaţa Pământului este acoperită cu apă, la fel ca şi organismul uman care, în proporţii asemănătoare, este alcătuit de apă. Este acest fapt doar o simplă coincidenţă?

159: Neoclinique va prezinta aparatul dentar Invisalign

Toata lumea doreste sa aibe dintii drepti si frumosi si vor sa se intample acest lucru fara sa poarte aparat dentar sau isi doresc un aparat dentar care sa nu se vada.

160: Jaf de 43 milioane EURO/an- patronat de guvern - in achizitiile publice din domeniul diagnosticului de laborator

Metodologia de economisire propusa si inaintata Ministerului Sanatatii, Primului Ministru, CNAS-ului de catre TODY GROUP ramane in continuare fara rezultat.


Pagina 16 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro