Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


141: Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania

Bucuresti, 13 noiembrie 2010: Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania cu sprijinul Roche Romania desfasoara in perioada 13-14 noiembrie 2010 in 20 de orase din tara o campanie de informare cu privire la cancerul pulmonar.

142: Oferta Bright Smile and Party!

Bine ati venit la Bright Smile, oferta pe care Neoclinique o va lansa la sfarsitul lunii octombrie si care va fi valabila pana la 31 Decembrie 1020.

143: Primul medicament tintit care a demonstrat o imbunatatire a supravietuirii generale in cancerul de stomac HER2-pozitiv si cancerul gastro-esofagian

Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a aprobat recent un nou medicament, produs de concernul farmaceutic elvetian Roche, care, in combinatie cu chimioterapia, este indicat pentru tratamentul cancerului de stomac sau gastro-esofagian metastatic, HER2-pozitiv, la pacientii care nu au primit anterior tratament pentru boala metastatica.

144: Roche Romania Diagnostics Division continua campania „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!”

Roche Romania Diagnostics Division continua campania de informare „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!”. Aceasta campanie isi propune sa ofere informatii cu privire la metodele de prevenire a diabetului si de automonitorizare a glicemiei, insistand asupra adoptarii unui stil de viata sanatos.

145: De ce este instalaţia centrală de aspirat praf absolut indispensabilă pentru un ambient sănătos?

Nu există o mai mare prevedere, decât cea pentru sănătatea şi pentru prosperitatea Dvs.!

146: De la o fata normala la Model sau “Superfemeie”! Ai incredere in tine, poti si tu! (Transformari realizate de specialisti Agentia On Vogue )

Am o surpriza pentru voi! Exista si in Romania profesinisti care te pot ajuta sa–ti schimbi look-ul, iar rezultateale pot fi uimitoare! Indrazneste o modificare fizica si nu in ultimul rand, o schimbare a atitudinii pentru ca nimic nu iti va sta in cale cu noua imagine!

147: Wellness la tine acasa

Creeaza un centru spa la tine acasa. Hidromasaj, saune, aromaterapie, cromoterapie.

148: Noile Abonamente Stomatologice pentru persoane juridice de la Neoclinique

Esti o persoana juridica sau director? Calatoresti in scop de serviciu peste tot in tara si ai nevoie de un serviciu stomatologic rapid si de calitate oriunde te-ai afla?

149: Romanii pot intra in casa lui Nae Pop pentru a invata ca trebuie sa scape de dependenta de tutun

O noua campanie anti-fumat a aparut in mediul online din Romania iar Nae Pop - personajul central al acestei campanii - poate fi recunoscut in multi dintre romani.

150: Bio Living Fair

Targul Bio Living Fair se desfasoara in data de 17 – 19 Septembrie 2010, in Afi Palace Cotroceni, etajul 1 - spatiul comercial cu cel mai mare numar de vizitatori in weekend din Bucuresti


Pagina 15 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro