Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


111: 700.000 de calatori cu metroul au primit in luna Martie informatii legate de cancerul intestinului gros

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer a marcat in luna martie “Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros. Cu aceasta ocazie, FABC a organizat o serie de actiuni menite sa sensibilizeze atentia opiniei publice cu privire la cancerul intestinului gros, precum si la metodele de prevenire ale acestuia.

112: Medicii de top din România sunt premiaþi la cea de-a treia ediþie a Galei Top Medici

Performanþa, creativitatea, probitatea moralã, devotamentul ºi excelenþa profesionalã a medicilor români sunt celebrate în cadrul celei de-a treia ediþii a Galei Top Medici. Ceremonia, organizatã de publicaþia online TopMedici.ro ºi compania Adexpo, se va desfãºura în 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental, din Bucureºti.

113: Servicii Medicale premium in Austria

Medical Premium, divizie noua a Perfect Tour, va pune la dispozitie incepand cu 25 martie un sistem integrat de servicii medicale premium, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din medici specialisti de renume din Austria.

114: Ce este medicina personalizata?

Stiati ca, in fiecare an, in intreaga lume, 20-75% dintre pacienti nu primesc tratament eficient?* Stiati ca, in fiecare an, numai in Statele Unite, se inregistreaza peste 100,000 de decese cauzate de efectele adverse ale medicamentelor?**

115: Beneficiile lampii din cristale de sare

Lampa din cristale de sare este in primul rand recomandata datorita capacitatii sale de ionizare a aerului din incaperi. Calitatea aerului este un important factor al pastrarii sanatatii individului.

116: WorkShop Predeal - FABC - "Ce NU stiti despre cancerul intestinului gros?”

Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinul Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) a organizat un workshop la Predeal cu tema: “Ce NU stiti despre cancerul intestinului gros?”.

117: Despre necesitatea de a filtra apa potabila. Ce trebuie sa stim despre filtrele de apa

Despre cum sa obtinem o apa potabila de calitate, ce sa folosim in acest scop.

118: Pe ce dau romanii banii fara sa stie

Noutati referitoare la ingrijirea personala cu ajutorul produselor naturiste.

119: Martie - “Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros”

Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinul Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania va organiza o serie de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la cancerul intestinului gros si metodele de prevenire ale acestuia.

120: Ecograf-Sonest Medical SRL

Ecograf portabil, tip laptop, complet digital,pseudo-color 15 inch, rezolutia imaginii de o claritate exceptionala, gama diversa de sonde


Pagina 12 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro