Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


101: Roche a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb pentru a studia combinatia terapeutica dintre doua medicamente destinate tratamentului cancerului de piele avansat

Roche a anuntat recent ca a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb (BMS) ce isi propune sa evalueze siguranta si eficacitatea combinatiei terapeutice dintre un medicament produs de Roche si un altul produs de BMS, pentru tratamentul pacientilor cu o anumita forma de melanom metastatic, cauzata genetic.

102: Automonitorizarea structurata a glicemiei – un concept inovator in controlul diabetului

Un concept inovator in controlul diabetului include automonitorizarera structurata a glicemiei (SMBG – Self-Monitoring of Blood Glucose), vizualizarea datelor, analizarea tiparelor si initierea unor ajustari terapeutice adecvate, reducand semnificativ valorile hemoglobinei glicozilate (HbA1c), imbunatatind controlul glicemic si calitatea vietii pacientilor diagnosticati cu diabet.[i]

103: Roche - pionierat in medicina personalizata

Medicina personalizata presupune cunoasterea si utilizarea unor noi mecanisme, la nivel molecular si a unor teste de diagnostic ce permit adaptarea mai buna a tratamentelor la profilul individual al pacientului si un management mai eficient al anumitor boli.

104: Sisteme urodinamice

Sistemele urodinamice sunt utilizate pentru studiul vezicii urinare si functiei uretrale folosind masuratori de presiune si flux.

105: tigara electronica

Daca doriti sa va lasati de fumat, incercati cu cea mai buna tigara electronica din lume "eGo Joye" numai pe noul site www.tigarajoye.ro , primul site din Romania care comercializeaza produse originale Joyetech

106: Renunta la fumat cu tigara electronica

Descrierea tigarii electronice si a beneficiilor oferite de aceasta.

107: Roche Romania Diagnostics Division continua campania “Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!”

Roche Romania Diagnostics Division isi respecta promisiunea de a veni in permanenta cu noi solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real.

108: Gala TOPMEDICI – Hotel Intercontinental Bucureºti, 15 aprilie 2011

Premiile de excelenþã în medicinã, decernate într-o atmosferã selectã. A treia ediþie a GALEI TOPMEDICI, eveniment organizat de cãtre publicaþia online Topmedici.ro ºi compania Adexpo, aduce în faþa publicului rezultatele excepþionale din medicina româneascã.

109: Promitia de Paste QMED

Promotia de Paste a clinicii Q MED consta in 5 ,,Pachete de Sanatate'':

110: Gala TOPMEDICI 2011

Consiliul Consultativ a selectat laureaþii De Ziua Mondialã a Sãnãtãþii, pe 7 aprilie 2011, Consiliul Consultativ s-a reunit pentru a selecta premianþii celei de-a treia ediþii a Galei TOPMEDICI. Reuniunea a avut loc la Hotel Intercontinental din Bucureºti.


Pagina 11 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro