Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Probleme ale barbatilor


1: LASER PROSTATA - FARA INERNARE

Te poţi opera la prostată fără internare! operatia laser pentru prostata Vestea bună este că există o soluție simplă, o alternativa la interventii chirurgicale traditionale cu recuperare mai rapida si mai putine efecte secundare,care poate restabili fluxul de urina ,urmind sa te întorci la activitățile normale în citeva zile.

2: Tratament potenta naturist si eficient

Un articol despre un subiect actual, pentru tratatarea unei afectiuni a barbatilor.

3: De ce scade nivelul de testosteron la varsta a doua?

Pentru cei care nu au aflat inca, testosteronul este cel mai important hormon masculin, hormon ce are un rol absolut esential in stimularea sintezei de eritropoetina si deci, in cresterea numarului de globule rosii din sange. Nivelul de testosteron atinge punctul culminant in jurul varstei de 20 de ani, urmand ca ulterior, pe parcursul maturitatii, acesta sa scada treptat. De asemenea, oamenii de stiinta au descoperit ca dupa varsta de 60 de ani, nivelul de testosteron cunoaste o scadere brusca, fiind principala cauza in procesul de imbatranire.

4: Proteze gratuite pentru tinerii săraci – Tineri pe picioare

Vreau să vă aduc la cunostință că există proiectul " Tineri pe picioare" de peste 6 ani in România care se adresează băieților cu vârste cuprinse între 20-40 de ani, dezavantajați din punct de vedere social si economic, care în urma unui eveniment traumatic au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o protezã(proteze) IN MOD GRATUIT.

5: cabinet urologie timisoara - clinica urologica - dr TIGARAN DAN

CLINICA CU PROFIL DE UROLOGIE,ANDROLOGIE -INFERTILITATE MASCULINA,SEXOLOGIE - unde puteti beneficia de servicii medicale la standarde inalte de calitate, intr-un mediu institutional modern, functional si confortabil.

6: Varicocelul

Scurta prezentare a unei boli foarte des intalnite la barbati: varicocelul - dilatatia anormala a retelei de vene (plexul pampiniform) de la nivelul testiculelor.

7: Ejacularea precoce. Cauze si tratament

Ejacularea precoce este eliberarea spermei inainte sau imediat dupa penetrare. Cel mai important aspect al ejacularii premature este acela ca barbatul este incapabil sa isi controleze ejacularea, asa incat odata ce s-a excitat, va atinge orgasmul foarte rapid.

8: Marirea penisului

Penis mai mare, erectii puternice, o viata sexuala mai buna, toate acestea sunt posibile acum. Promen iti pune la dispozitie o gama variata de pilule, creme si aparate pentru marirea penisului, obtinerea de erectii tari ca piatra, cat si eliminarea ejacularii precoce.

9: Transsexualismul-Femeia care a devenit barbat in 14 ore

In noiembrie 2010, femeia a fost supusa unei vaginectomii, operatie facuta la Spitalul Fundeni, de dr. Gabriel Mitulescu.“Operatia a fost una extrem de laborioasa, pentru ca este vorba despre un timp de operatie foarte lung si e nevoie de mai multe echipe care sa lucreze concomitent.

10: LITOTRITIE EXTRACORPOREALA - SPARGEREA PIETRELOR

LITOTRITIA EXTRACORPOREALA Pacientii cu pietre la rinichi au sansa unui tratament modern si fara bisturiu. Este vorba de litotritie, o metoda eficienta pentru rezolvarea litiazei renale care li se poate aplica pacientilor indiferent de varsta acestora.


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro