Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Medicina


1: Terapia fizica – sanatate prin miscare

Fie ca anumite persoane se nasc cu afectiuni cronice, fie ca le dobandesc de-a lungul vietii sau au accidente care le provoaca invaliditati de grade variate, medicii cauta cele mai bune solutii pentru ameliorarea acestora. Din dorinta de a gasi metode cat mai eficiente si usor de adaptat la afectiunile fiecarui pacient in parte, a aparut un tip de terapie pe cat de util, pe atat de interesant: fizioterapia (cunoscuta si sub denumirea de terapie fizica).

2: Sanatatea pentru care alergam

Auzim adesea despre oameni care se trezesc mai devreme dimineata doar pentru a alerga o ora in parc, sau vedem aproape zilnic doua-trei persoane imbracate in echipament sportiv care trec in viteza pe langa noi, pe strada. Adevarul este ca dintre toate activitatile sportive pe care le putem face, jogging-ul este unul dintre cele mai facile si mai benefice. NEI Medica Asist va prezinta in acest articol cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le avem de pe urma alergatului.

3: Cum evitam problemele de sanatate in concediu?

Ca adulti, avem putin timp liber, care de obicei se concretizeaza in mult asteptatul concediu. Ne facem planuri de vacanta uneori cu cateva luni inainte sa plecam – decidem destinatia, ce vom vizita, cum vom ajunge acolo. Facem orice pentru ca nimic sa nu ne strice bucuria linistii si a odihnei, insa de cele mai multe ori uitam un lucru important: sanatatea.

4: Cum intarim imunitatea copiilor?

Fiecare parinte este ingrijorat la un moment dat de bolile si virozele pe care copilul sau le poate lua cand intra in contact cu alti copii, sau cu un mediu nou. De la banalul pojar sau alta boala a copilariei, pana la simptomele de raceala si gripa recurente care par sa pandeasca orice schimbare in viata celui mic pentru a-si face din nou simtita prezenta, orice tulbura starea de bine si sanatatea copilului este motiv de ingrijorare pentru adulti.

5: Dermatologia si de ce este bine sa vizitati un cabinet dermatologic chiar de la inceputul unei afectiuni

Lecturati acest articol daca vreti sa aflati detalii despre modurile in care puteti beneficia de tratamentele bolilor pielii.

6: Practicabilitate si eficienta cu noile ecografe USB

Ecografia si-a dovedit utilitatea in toate ramurile medicinei. Noile ecografe usb, portabile s-au dovedit a fii extrem de benefice pentru punerea diagnosticelor.

7: Sfaturi medicale

Niciodată nu ştii prea mult despre sănătate. Specialiştii din īntreaga lume au cercetat zeci de ani fiecare părticică a vieţii noastre şi au ajuns la concluzia că nu doar "genele bune" ne ţin sănătoşi pānă la 100 de ani, ci şi cāteva alte mici obiceiuri.

8: Despre pediatrie si puericultura la domiciliu

Orice femeie, fie ca isi doreste sa devina mama, fie ca tocmai a devenit, simte nevoia sa afle mai multe despre cum se creste cel mai bine un copil. La pachet cu aceasta grija naturala fata de cei mici, vine si dorinta sa ii stim intotdeauna in siguranta. Sanatatea lor, insa, intra uneori in contradictie cu factori din mediul inconjurator – vremea potrivnica de afara sau ora prea tarzie - care ne impiedica sa gasim cele mai rapide si benefice solutii pentru cei mici. Acum, insa, clinicile private, precum NEI Medica Asist si-au diversificat foarte mult oferta de servicii, incluzand pediatria si chiar puericultura la domiciliu.

9: UROLOGIE LASER TIMISOARA - ADENOM DE PROSTATA - OPERATIE LASER

Laserul GreenLight Ć®n tratarea hiperplaziei benigne de prostată Clinica de Urologie UROLOGICA TIM - din TIMISOARA se concentrează pe tratamentul hiperplaziei benigne a prostatei de mai mulÅ£i ani.

10: Despre clinicile medicale private

De ce sa optam pentru o clinica privata si nu una de stat? Care sunt avantajele si ce trebuie sa stim despre serviciile medicale private? Nei Medica raspunde:


Pagina 1 din 14    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro