Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Sanatate » Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

Format PDF | Tipareste

Diarex de la Himalaya Herbal Healthcare combate eficient diareea acuta si cronica datorita formulei complexe si echilibrate de plante pe care o detine. Are efect antibacterian si astringent si este eficient impotriva agentilor infectiosi bacterieni, stopeaza pierderile de apa si regleaza peristaltismul, iar prin efectul antispastic calmeaza colicile abdominale. Reface mucoasa intestinala inflamata prin formarea unei pelicule protectoare si prin proprietatile antiinflamatoare si antioxidante. Diarex nu trebuie sa lipseasca din trusa de vacanta Din pacate doar spalatul pe maini nu te fereste 100% de neplacerile tulburarilor gastrointestinale. In timpul verii, acestea sunt mult mai frecvente, iar vacantele vin la pachet cu factori care favorizeaza aparitia acestor tulburari: conditii de igiena mai precare, prezenta enterobacteriilor incriminate in patogenia diareei estivale (Salmonella, Shigella, E.coli), alimente care se altereaza foarte usor, schimbarea mediului si a apei, etc. Intrucat aceste probleme sunt destul de des intalnite atat la copii, cat si la adulti, este indicat sa avem la indemana o solutie rapida, eficienta si sigura. Uneori, pierderile de apa si de electroliti sunt atat de intense incat, daca nu se intervine, se ajunge la deshidratare cu consecinte grave, mai ales la copii. Un complex de plante cu efecte curative Antidiareic natural, produsul contine Aegle marmelos - "Arbore sacru” cu rol antispastic, care favorizeaza vindecarea mucoasei digestive prin efectul demulcent si antiinflamator. Holarrhena antidysenterica din compozitie are rol astringent si antibacterian. Cyperus rotundus are efect antiinflamator si antioxidant si protejeaza mucoasa gastrointestinala de actiunea nociva a radicalilor liberi. Prin restabilirea sistemului de aparare antioxidant la nivel gastrointestinal se rupe cercul vicios malabsorbtie-diaree-maldigestie. Tinospora cordifolia contine substante amare si are efect antispastic si antiinflamator. Dozele variaza de la 1/2 - 1 tableta de 2 ori/zi la copii incepand cu varsta de 1 an, la 2 tablete de 2 ori /zi la adulti. Pentru o eficienta maxima, tratamentul cu Diarex se va efectua cat timp dureaza diareea, plus 2-3 zile dupa pentru a facilita refacerea mucoasei intestinale. Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine drept ul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.
Despre autor

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.


Despre articol
Autor: Laura Vizitiu
Numar de vizualizari: 513
Numar de cuvinte: 387Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro