Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Depresie


1: Managementul stresului!

Prin intermediul acestui articol dorim sa va prezentam problema stresului, o suferinta prin care fiecare din noi trecem. Cum sa gestionam situatia mai bine in cazurile de stres va prezentam in acest articol!

2: Cum stai cu echilibrul mintii, corpului si spiritului ? – Centrul de dezvoltare personala Sigma Development iti raspunde la intrebari.

Ne confruntam in viata de zi cu zi cu o gramada de probleme si provocari. Situatii in care nu intarzie sa apara conflictele, stresul si micile probleme cotidiene. In toate aceste ocazii, stapanirea de sine, calmul si o buna comunicare cu ceilalti sunt principalele noastre ajutoare.

3: Depozitul de piscine - cea mai completa oferta de piscine, spa , saune si accesorii din Romania.Preturi importator!

Depozitul de piscine - cea mai completa oferta de piscine, spa , saune si accesorii din Romania.Preturi importator! Distractia anului 2009 - inchiriaza o piscina demontabila pentru 6 luni cu doar 1000 euro! Detalii pe www.depozituldepiscine.ro

4: Psihologia

Copilul trebuie inconjurat cu blindete si iubire

5: Sanatatea si echilibrul si stilul de viata

Sanatatea si echilibrul.

Echilibrul este necesar deoarece acesta afecteaza insasi homeostazia, starea de normalitate a organismului chiar la baza nivelului fiziologic. Corpul uman este un organism remarcabil de mobil. Pe parcursul vietii, o persoana trebuie sa faca fata, sa raspunda unei suite de amenintari, printre care boli, vatamari fizice, stres. Organismul este capabil sa se lupte si sa se adapteze la multe dintre aceste amenintari indreptate asupra propriei identitati si astfel sa revina la starea de normalitate.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro