Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Caderea parului


1: Sampon pentru cresterea intensa a parului.

Hair Bell Shampoo este un Sampon care accelereaza cresterea parului astfel ca in patru luni de zile de utilizare, parul poate sa ajunga sa cresca mai mult decat intr-un an.

2: Toppik - solutia inovatoare pentru parul (prea) rar

Toppik este solutia cosmetica la care apeleaza peste 3 milioane de barbati si femei din toata lumea pentru mascarea parului (prea) rar. Acesta se aplica usor si rapid in 30 de secunde iar fiindca este rezistent la vant, ploaie si transpiratie, dumneavoastra va veti simti in siguranta in orice situatie. De asemenea, este complet nedetectabil, chiar si privind de la 10 cm, astfel nimeni nu va sti ca aveti probleme cu caderea parului.

3: Cateva lucruri despre caderea parului

Se spune ca parul este cea mai importanta podoaba a unei femei. Lung, mediu, sau scurt, roscat, blond, sau saten, acesta ne confera unicitate si este de multe ori obiectul admiratiei celor din jur. Multe persoane, insa, se confrunta cu o cadere accentuata a acestuia, cu mult mai mult decat media de 100 de fire pe zi. NEI Medica Asist va prezinta in acest articol cauzele cele mai comune si cateva solutii, pentru ca parul dumneavoastra sa fie din nou motiv de mandrie.

4: Tratamente naturale pentru par

Incearca acum produsele disponibile in magazinul nostru online cu produse naturale pentru tratarea diferitelor afectiuni ale parului, dar si a intregului organism.

5: Despre sampoane si tipurile de sampoane

Ce tipuri de sampoane exista pe piata la ora actuala si felul in care le alegem

6: Un păr strălucitor cu produse naturale

La fel ca şi pielea, părul are capacitatea de a absorbi substanţele cu care intră în contact. De aceea, vopsirea lui nu este recomandată, deoarece majoritatea vopselelor sunt sintetice şi conţin foarte multe substanţe chimice care duc la arderea firului de păr, la despicarea prematură a vârfurilor, şi chiar la uscarea părului. Există, totuşi, posibilitatea de a obţine culori strălucitoare cu ajutorul unor vopsele pe bază de plante, care nu atacă podoaba capilară şi nu provoacă iritaţii scalpului.

7: Caderea parului si unghiile fragile

Sora mea avea probleme mari cu caderea parului. Era o situatie care o supara foarte mult si la care nu gasea solutii. Si eu aveam aceeasi problema, insa nu ii acordam prea mare atentie pana cand am realizat ca din parul meu lung si negru au mai ramas “cateva” fire, stralucire deloc, aspru si greu de aranjat. Sora mea a fost inspirata si s-a gandit ca ar fi bine sa faca o cura cu minerale. Fiindca stiam de produsul Nature Min de la Forever, i-am sugerat sa le incerce, mai ales ca un flacon are 180 de tablete si in plus, sunt suplimente naturale. La scurt timp, parul a incetat sa-i mai cada.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro