Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


1: Dentistul zilelor noastre

Clinica dentara Dental Socolov din Cluj Napoca a luat fiinta din dorinta de a duce actul stomatologic la superlativ si a modifica perceptia oamenilor asupra vizitei la dentist.

2: Cystone de la Himalaya – forta plantelor in combaterea calculilor si infectiilor urinare!

Cystone ajuta la dizolvarea si eliminarea calculilor urinari, fiind un antilitiazic si un antiseptic urinar natural ce poate combate infectiile urinare acute sau cronice, amelioreaza rapid simptomele, previne recidivele.

3: Pilex unguent si tablete fac echipa in lupta impotriva hemoroizilor

Terapia combinata Pilex de la Himalaya determina reducerea in dimensiuni a hemoroizilor si amelioreaza simptomele. Efectul antibacterian previne infectiile secundare, iar actiunea cicatrizanta accelereaza vindecarea.

4: Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

Diarex este un antidiareic 100% natural, preparat dupa o formula ayurvedica pe baza de plante folosite in India de mii de ani, in scop curativ. Acesta are un efect rapid datorita mecanismului complex de actiune si faciliteaza procesul de vindecare al mucoasei intestinale. Se poate administra atat adultilor, cat si copiilor peste 1 an.

5: 20 de ani de viziune si progres in domeniile farmaceutic si medical din Romania

Compania Prisum International Trading implineste 20 de ani de activitate in slujba sanatatii publice. Produsele naturale bazate pe formule Ayurvedice, certificate stiintific si fabricate cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, produsele pe baza de plasma au de 20 de ani de preturi competitive, Prisum International remarcandu-se prin respect si grija pentru oameni si prin campanii de responsabilizare a consumatorilor pentru protejarea sanatatii.

6: Centrul de Radioterapie Amethyst continuă campania pentru sănătatea femeilor cu o - Ofertă Specială - destinată celor care solicită o consultație inițială de oncologie medicală și radioterapie me

Oferta Specială: 50% Reducere la Consultațiile de Oncologie Medicală și Radioterapie

7: Les avantages de l'utilisation du produit IHO-Agro et Soluxxy

- C'est un produit naturel et écologique. - Peut remplacer les engrais utilisés aujourd'hui. - Éliminer ou réduire (en fonction des préférences de chaque agriculteur) utilisation des engrais chimiques. - Vous ne devriez pas utiliser d'OGM pour obtenir une bonne production. Un mélange complexe d'extraits de plantes, y compris les: - Vitamines: A, B, C, D, E, K, U, B1, B2, B6, B12. - Des protéines, des acides aminés, des substances sucrées, et de nombreuses autres substances organiques complexes.

8: Gama de paste de dinti Himalaya Herbals: ingrijire 100% naturala pentru un zambet 100% autentic!

Expertii de la Himalaya au inventat patru noi formule de paste de dinti cu ingrediente active extrase direct din natura.

9: Liv.52 – un hepatoprotector consacrat cu ingrediente naturale

Un produs Himalaya Herbal Healthcare ce a trecut testul timpului, al traditiei si al celor peste 300 de studii clinice la care a fost supus.

10: Totul despre serviciile de ambulanta aeriana

Nu se vorbeste foarte mult despre serviciile private de ambulanta aeriana, cu toate ca zilnic apeleaza la acestea zeci sau chiar sute de romani. Pe fondul lipsei de timp a pacientilor sau a nevoii acestora siguranta, tot mai multe institutii private de sanatate au inclus in portofoliul lor si astfel de servicii, ale caror beneficii nu sunt nici putine, nici de trecut cu vederea. Dintre cele mai importante, amintim:


Pagina 1 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro