Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Produse-digitale » Arthur Holm Studiu de caz- Universitatea din Kuweit

Arthur Holm Studiu de caz- Universitatea din Kuweit

Format PDF | Tipareste

Universitatea lucreaza in colaborare cu alte institutii academice cu misiuni similare pentru a intari principiile nationale, arabe si valorile si principiile islamice, prin diseminarea de cunostinte, cercetare stiintifica, dezvoltarea si investirea in resurse umane, atingand astfel excelenta si distinctia in educatie , cercetare stiintifica si servicii comunitare, prin utilizarea de tehnologii de ultima ora. De curand, prestigioasa Universitate a ales monitoarele ARTHUR HOLM Dynamic 2 pentru modernizarea salii de conferinte. Universitatea a initiat acest proiect in idea unei sali de conferinte mai ample care urma sa acomodeze conferinte cu mai multi participanti. Luand in calcul acest plan de renovare s-a decis achizitionarea celei mai noi tehnologii care sa nu impuna schimbari arhitecturale majore pentru sala de conferinte. Una dintre principalele probleme era inaltimea tavanului care nu permitea un ecran suficient de mare care sa furnizeze lizibilitate avand in vedere distanta mare de vizualizare. In acel moment,comitetul tehnic al Universitatii a decis sa utilizeze monitoare pe masa de conferinte. Cunoscand noua gama exclusivista de monitoare retractabile silentioase Arthur Holm, Universitatea a optat ca aceste monitoare elegante sa fie integrate in masa de conferinte. Monitoarele Arthur Holm au fost ridicate, coborate, inclinate la 20 grade prin apasarea unui buton, fiind complet ascunse vederii in interiorul mesei de conferinta. Astfel, atunci cand nu sunt necesare, stau coborate furnizand participantilor o vizualizare neobstructionata a salii si un spatiu propice intalnirilor. Localizata intr-un spatiu cu suficienta lumina naturala, fara luminozitate orbitoare, camera a fost conceputa pentru a gazdui 33 de persone si a fost echipata cu o masa care a fost special proiectata si realizata, integrand perfect monitoarele.
Despre autor

http://www.sav-integrated.ro/


Despre articol
Autor: SAV
Numar de vizualizari: 489
Numar de cuvinte: 266Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro