Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Produse digitale


1: Pentru fanii Mario

Am decis sa compun acest articol ca jertfa pentru personajul copilariei mele si anume Mario .

2: Arthur Holm Studiu de caz- Universitatea din Kuweit

Universitatea din Kuweit este o institutie cu 4 colegii infiintata in Octombrie 1966. Misiunea acestei institutii este de a continua dezvoltarea si diseminarea cunostintelor, in plus fata de dezvoltarea resurselor umane nationale pentru a crea lideri constienti de mostenirea nationala si nevoile viitoare.

3: Arthur Holm - Studiu de caz Hotel Tivoli

In septembrie 2010 Hotelul Tivoli si-a deschis portile, fiind primul hotel tematic din Danemarca. Acest proiect a devenit realitate datorita cooperarii dintre Arp-Hansen Hotel Group si Tivoli Gardens. Hotelul are 396 de camere, un centru de fitness, piscina, bar si restaurant si locuri de joaca atat in interior cat si in exterior.

4: Inovatiile din domeniul printului digital vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.

In data de 2 martie 2011, are loc Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare, avandu-i ca parteneri principali pe HP Romania si Dacora Print. In cadrul evenimentului se vor lansa noile echipamente de imprimare pe format mare marca HP ocazie la care participa specialisti romani si straini in domeniu, parteneri globali si invitati speciali. Evenimentul va avea loc in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti.

5: Notebooks.com: Dell Mini 10v detine una dintre cele mai bune tastaturi, iar bateria dureaza 6 ore!

Site-ul Notebooks.com, specializat in recenzii pentru computere portabile, si-a indreptat atentia catre netbook-ul Dell Mini 10v. Dintre calitatile mentionate in aceasta recenzie, se remarca durata de viata a bateriei (6 ore) si usurinta utilizarii tastaturii.

6: Cum sa inveti repede legislatia rutiera?

Intotdeauna examenul pentru permisul auto este un examen destul de greu. Ma refer aici la examenul teoretic, care mai nou se sustine pe calculator. Pentru a putea promova cu succes acest examen ai nevoie de cel putin doua lucruri.

7: www.lool.ro cele mai lool jocuri de pe net

Cel mai tare site de divertisment al momentului! Cele mai interesante jocuri doar pe LooL.ro


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro