Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Muzica » MARIUS BALDOVIN - rasfat de noua sa iubita ! A primit de ziua lui o brata de aur

MARIUS BALDOVIN - rasfat de noua sa iubita ! A primit de ziua lui o brata de aur

Format PDF | Tipareste

MARIUS BALDOVIN - rasfat de noua sa iubita ! A primit de ziua lui o brata de aur Marius Baldovin se infomoteaza ca sa arate bine pentru noua sa iubita Marius Baldovin,cantaret de muzica populara si etno , se poate laud ape bune drept ate cu noua achizitie.Se pare ca iubita baiatului l-a rasfatat de ziua lui cu un munte de haine,si o brata de aur de 50 grame . Cred ca am petrecut cea mai frumoasa zi de nastere a mea.Mi-ar placea sa mai traiesc o suta astfel de zile de nastere.,alaturi de iubita mea.A fost superb,minunat.Am meritat sa fiu alaturia de noua mea prietena de ziua mea si ca s aarat bine,ea imi spune sa tin cura de slabire.Am petrecut cu prietenii mei la restaurant dupa aceia ne-am dus in discoteca pana dimineata am stat,precizeaza solistul de muzica populara si etno Marius Baldovin.
Despre autor

Voichitescu Nicoleta


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 513
Numar de cuvinte: 152Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro