Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Muzica » Asociatia Momentum te invita sa asculti Radio U.C.T.C.!

Asociatia Momentum te invita sa asculti Radio U.C.T.C.!

Format PDF | Tipareste

U.C.T.C. Radio lansat in cadrul programului Unite Cultures Thorugh Culture este un radio care iti schimba perceptia despre muzica ! Avand in grila de programe muzica cu vechime de peste 60 de ani care iti va trezi mai mult decat amintiri si emotii placute sau chiar dorinta de cunoastere a muzicii de calitate, programe cultural-educationale, dar si noutati din lumea artistic-culturala! Lansat recent, in vara anului 2012, radio-ul U.C.T.C. promite sa iti ofere doar momente de calitate! Il poti asculta prin accesarea paginii oficiale a programului U.C.T.C., www.unitecultures.com, sectiunea WEB RADIO! Cu U.C.T.C. Radio vei trai cu adevarat expresia Oldies but Goldies!
Despre autor

Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor din toate ramurile celor șapte arte și subcategoriile acestora.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 497
Numar de cuvinte: 104Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro