Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Electronice » Scurt istoric si ghid al tigarilor electronice

Scurt istoric si ghid al tigarilor electronice

Format PDF | Tipareste

Tigarile electronice sau e-tigarile sunt dispozitive alimentate cu baterii, iar cu ajutorul lor se pot inhala vapori de nicotina sau non-nicotina.Desi au aparut recent fac o mare concurenta tigarilor clasice cu tutun, cercetatorii spun ca o tigara electronica nu afecteaza asa mult sanatate a ca una clasica. Tigara electronica are o forma ca un pix alungit si este formata dintr-un cartus, un amortizor, un switch care contine lichidul si bineinteles o baterie. Aceasta a cucerit in primu rand pe tineri din zilele noastre care sunt dornici sa experimenteze lucruri noi, dar a ridicat si un mare semn de intrebare in randu parintilor multi dintre ei pentru a-i face pe copiii lor sa se lase de fumat au ales sa le cumpere o tigara electronica. Desigur ca multi fumatori nu doresc sa se lase de fumat, dar totusi si ei aleg acesta varianta deoarece este de 3 ori mai ieftin. Cel mai mare succes la avut in America si Franta unde sa incercat sa se implementeze in scolii profesiorilor sa fumeze doar electronic, dar ministerele nu au aprobat acesta cerere crezand-o irelevanta. In concluzie multii oameni au ajuns sa fumeze si electronic si clasic imbinand aceste doua moduri, majoritatea spun ca tigarile electronice prin aromele pe care le poti folosi in switch ofera o senzatie de relaxare imbietoare si de confort, iar tigarile normale sau clasice ii ajuta sa ajung la acel confort, ii linisteste spiritual.Desigur ca au aparut si anumiti specialisti care spun ca aceste doua moduri de a fuma combinate afecteaza foarte tare sanatatea, dar acest lucru nu-i impiedica pe oameni sa fumeze incontinuare. Desigur ca prin anul 2003-2004 tigara electronica era doar un moft al omului, dar in zilele noastre pretul acestei tigari este undeva foarte jos intre 120-200 lei fiind un pret accesibil multii au luat doar sa incerce si apoi au ramas fideli acestei tigari.
Despre autor

Neocig ofera o gama variata de tigari electronice, lichide sau seturi de tigari pentru o renuntare cat mai rapida la fumat.


Despre articol
Autor: CristinToni
Numar de vizualizari: 515
Numar de cuvinte: 393Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro