Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Electronice » Preturile unor sisteme de supraveghere video - studiu de caz

Preturile unor sisteme de supraveghere video - studiu de caz

Format PDF | Tipareste

De cele mai multe ori, cautarea unor solutii pentru supravegherea si paza proprietatilor noastre nu e deloc o sarcina usoara. In functie de marimea suprafetei respective, de amplasarea acesteia, de asezarea sa in interior ul sau exterior ul unei localitati, precum si de specificul activitatilor desfasurate acolo, suntem in cautarea unor dispozitive ce sa ne protejeze intr-un mod cat mai complex. Desigur, atunci cand incepem o astfel de cautare luam in considerare si bugetul de care dispunem sau pe care suntem dispusi sa il alocam acestor instalatii. Azi vom vedea cum trebuie sa ne impartim aceste costuri, strict cand ne referim la o instalatie de camere de supraveghere video (fara a intra in detaliile legate de cumpararea, instalarea unor sisteme de alarma). Vezi aici sisteme de supraveghere video care sa raspunda cu exactitate nevoilor tale! Trecem asadar direct la observarea unor astfel de kituri si a preturilor pe care acestea le au.

Vom privi peste oferta de kituri de supraveghere, urmand ca mai apoi sa vedem in mod individual cum se incadreaza preturile acestor componente:
- in majoritatea magazinelor, pretul acestora porneste de la sume ca 850 - 900 de lei.
- in componenta acestor seturi vor intra in mod standard urmatoarele dispozitive: cele de baza vor cuprinde dvr -uri cu un numar variat de canale (minim 4 canale video, cu compresie de tip H.264), cu 2 intrari audio, iesire vga, variate moduri de inregistrare si rata de fps; de variate protocoale de retea; capacitatea de stocare e un alt aspect de care va depinde posibilitatea hard disk-ului pe care il vom cumpara (neinclus in setul de supraveghere video)
- piesele esentiale, camerele (in numar de patru), vor fi descrise prin anumite caracteristici esentiale - lentila, rezolutia in anumite conditii de iluminare, distanta recomandata pentru functia de IR, tipul obiectivului.
- nu va lipsi alimentarea pentru cele 4 camere
- in fine, sunt necesare cabluri cu coaxial, plus alimentare de 10 metri in cazul fiecareia.
- urmatoare seturi (tot cu 4 camere) vor creste din aproximativ 50 sau 100 de lei, ajungand in mod standard pana la 1400 de lei (ele se vor diferentia prin rezolutia, distanta la care functia de infrarosu este pe deplin operationala, tipul lentilelor, functiile suplimentare ale camerelor de supraveghere video). Se considera ca cei care vor dori alte specificatii tehnice se vor in drept a catre dispozitive pe care le vor configura in mod separat, dupa preferinte si necesitati
Astfel, am avea camere de supraveghere de interior al caror preturi variaza intre 90 si 2000 de lei (per bucata), dvr 4 standalone a caror eticheta sa arate sume ca 300 de lei (pana la 800), lal care adaugam solutiile de cablare. Sa nu uitam in niciuna dintre situatii de cumpararea harddiskului.

Pentru mai multe detalii, precum si pentru a compara astfel de kituri sau dispozitive electronice in mod individual, consultati oferta online de supraveghere video a Ordis.ro !
Despre autor

Stefan George


Despre articol
Autor: admin
Numar de vizualizari: 587
Numar de cuvinte: 490Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro