Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » Electronice » Noua serie Bizhub de la Konica Minolta Consumuri reduse de energie

Noua serie Bizhub de la Konica Minolta Consumuri reduse de energie

Format PDF | Tipareste

Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie. Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Noile echipamente Konica Minolta intra mult mai repede in sfera eco, reducand considerabil pierderile enrgetice, comparativ cu produsele anterioare. Avantajul eco ajuta la reducerea costurilor de functionare, sprijina demersurile ecologice ale companiei Konica Minolta, al carei obiectiv principal este imbunatatirea continua a tehnologiei, pentru un consum de energie redus si o amprenta de carbon cat mai mica. In ultimii ani, consumul de energie a continuat sa scada considerabil. Bizhub C452, echipamentul comercializat in prezent, foloseste mai putin de jumatate din energia necesara predecesorului sau, bizhub C450. Principalele motive pentru aceasta reducere dramatica a consumului de energie sunt tehnologia pe care tonerul Konica Minolta Simitri HD si tehnologia de fixare IH le au. Totodata, C652 este mai rapid decat bizhub C450, diferenta facand-o viteza cele 20 pagini pe minut, folosind doar jumatate din energia acestuia. Astfel, consumul de energie poate fi redus la considerabil, in timp ce vitezele de imprimare vor continua sa creasca de la an la an.
Despre autor

ecopy.ro este platforma online de comert electronic a companiei NS Copiers, ce iti ofera acces rapid la echipamente multifunctionale digitale alb-negru si color Konica Minolta, printr-o interfata user-friendly si un sistem sigur de comanda.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 344
Numar de cuvinte: 196Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro