Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Electronice


11: Quickmobile.ro prezinta Nook tablet ebook reader

Cel mai nou ebook reader aparut la Quickmobile.ro, Nook Color, surprinde cu noile caracteristici, care il aduc mai aproape de o tableta PC, deci de o fuctionalitate mult mai mare.

12: Aparat antisoareci,antisobolani Attak wave

Vindem aparate cu ultrasunete, care tine la distanta: rozatoarele, dihorii.

13: Sfaturi achizitioe aer conditioanat

In acest articol veti gasi cateva sfaturi utile in alegerea aparatului de aer conditionat specific nevoilor dumneavoastra.

14: Sistem integrat de detectie incendiu şi alarmare vocala de la Bosch!

Evacuarea unui numar mare de persoane dispersate pe arii largi in cadrul aceleiasi cladiri sau grup de cladiri impune existenta unui sistem dedicat de alarmare vocala in caz de pericol. SAV Integrated Systems prezinta sistemele de detectie incendiu de la Bosch - sigure si fiabile, sistemele pot fi usor integrate cu sistemele Bosch de adresare publica.

15: Controlul complet al casei

Tehnologia ar trebui sa-ti simplifice viata. Automatizarea casei ar trebui sa te protejeze, sa te distreze, sa-ti mentina zi de zi stilul de viata confortabil.

16: Cinema la tine acasa!

Kaleidescape ofera o experienta de neuitat in materie de vizionare de filme in propria locuinta.

17: SAV Integrated Systems prezinta Christie Mirage 3D!

Dupa 20 de ani de pionierat in stereo proiectii 3D, Christie lanseaza 6 noi proiectoare in gama Christie Mirage ce suporta noul HDMI 1.4A, standard industrial pentru 3D-ul stereo.

18: Alergie la praf

Alergia este un mod de reactie al organismului ca urmare a interactiunii cu microbi sau substante, numite alergeni. Pacientul intra in contact direct cu alergenii prin piele, prin mucoase sau prin sistemul sanguin.

19: Google Nexus One

Ştim deja cum Nexus Unul arata ca, asa ca nu cred că veţi fi atât de dezamăgiţi atunci când afla că nu există imagini fresh disponibile pentru a vedea. Acum, despre caracteristicile fizice ale Nexus One, trebuie să vă că iPhone 3GS este un pic mai gros si un pic mai grele, aşa că de-a face cu un telefon de lumina ponderate Google aici.

20: Aspiratorul central de praf de la AEG-Electrolux de la Maxxxcomfort. Modern, adevarat, revolutionar!

Avem deosebita placere de a aduce un aport la sanatatea si bunastarea familiei dumneavoastra cu o centrala de aspirat praf AEG-Electrolux unica si inconfundabila in cadrul careia forta si inteligenta sunt unite intr-o simbioza perfecta avand un design spectaculos si bazandu-se pe o tehnologie revolutionara.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro