Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Electronice


1: Victime produs Green Star Elite

Victimele produselo Green Star Elite. O facatura de storcator a carei reclama duce in eroare consumatorul de rand iar dupa achizitonare nu mai poate fi returnat !

2: Televizor SAMSUNG Smart TV LED 40F5300 Full HD 102cm Black

Noul televizor Samsung UE40F5300 cu ecran de 40 de inch va ofera un display LED pentru culori cum nu ati mai vazut niciodata, si asta datorate tehnologiei HyperReal Engine.

3: Preturile unor sisteme de supraveghere video - studiu de caz

Sistemele de supraveghere video variaza foarte mult nu doar ca si specificatii dar si ca pret - vezi in acest material unde se situeaza aceste produse (camere, dvr-uri, etc)

4: Noua serie Bizhub de la Konica Minolta Consumuri reduse de energie

Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie

5: Reduceri la electrocasnice, la Builders.ro

Magazin materiale de constructii pentru electrocasnice! Aparate electrocasnice, accesorii bucatarie, electrocasnice incorporabile.

6: Masinile de spalat. Cum le alegem?

Un scurt articol despre masinile de spalat. Gasiti aici informatii despre ele cat si sfaturi pentru achizitionarea lor.

7: Lenovo B570e configuratie solida la un pret excelent

Laptopul Lenovo B570e are un display de 15.6 inch, procesor dual-core de 1.7Ghz, 500GB HDD, 4GB DDR3, o placa video integrata Intel HD si este disponibil la incredibilul pret de 1299 lei in magazinul IT online www.itgalaxy.ro

8: Scurt istoric si ghid al tigarilor electronice

Tigarile electronice au fost inventate de Hon Lik un farmacist in 2003, iar din anul 2004 au fost puse in vanzare pe piata chineza apoi ulterior au inceput sa se vanda in toata lumea cunoscute sub denumirea de Ruyan.

9: Montaj aer conditionat

IcebergClima a creat un departament de service aer conditionat care prin angajatii sai va sta la dispozitie 24/24 pentru a solutiona toate inconvenientele care determina functionarea defectuoasa a aparatelor de aer conditionat. Activitatea de service aer conditionat desfasurata de IcebergClima la nivelul intregii tari este asigurata de ingineri frigotehnisti si specialisti cu experienta, respectand normele si procedurile in vigoare, precum si legislatia referitoare la protectia mediului si standardele UE.

10: Acumulator laptop la e-acumulatori

Ce se solutii avem pentru momentele in care ramanem cu bateria laptop-ului descarcata? Avem o baterie de rezerva la indemana sau un incarcator pentru masina. Toate solutiile le gasiti la e-acumulatori.ro


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro