Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Carti


21: POVESTI copii

O poveste pentru copii mici si mari. SAMANTA DE PAPADIE

22: Programul de promovare a tinerilor cercetatori editia a IX-a

Asociatia Lumen in colaborare cu Editura Lumen desfasoara in perioada 1 iunie- 5 august 2008 cea de a IX-a editie a Programului de promovare a tinerilor cercetatori sub forma unei selectii nationale de lucrari stiintifice in domeniile: social-umaniste, educationale, drept, filosofie, psihologie, teologie, stiintele comunicarii, stiinte politice, marketing, management, stiinte economice administratie, literatura, lingvistica, istorie, studii europene, teoria artei, etc. Vor fi acceptate lucrarile cu un evident caracter stiintific in unul din domeniile mentionate, sau intru-un conex cu acestea. Lucrarile vor fi evaluate de catre redactorii si referentii Editurii Lumen in sistem Peer revue.

23: Fratele lui Rousseau

Despre cartea "Fratele lui Rousseau" aparuta la editura Nemira.

24: Cum faceti profit din carti deja citite

Cu rabdare, cultura, pricepere si o suma minima de 5.000 de euro puteti demara un business cu un anticariat

Proprietarii unor mari anticariate din Capitala dezvaluie pentru Cotidianul cit de profitabil este sa intri in afacerile cu carti.

Daca inainte de 1989 amatorii de carte erau numerosi, dupa Revolutie situatia s-a schimbat si, in contextul economiei de piata, industria cartii a cunoscut mutari importante. Pe de o parte, anticariatele au suferit modificari, mediul concurential impunind reducerea masiva a anticariatelor de stat si aparitia celor particulare. In Bucuresti, in 1990, erau 18 anticariate, iar in prezent au ramas trei-patru, spune Ioan Popovici, anticar proprietar la libraria-anticariat Sedal Cart.


Pagina 3 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro