Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Carti


11: “Zvrncul Pyt sau Jocul de-a mortita”

Trei personaje ce formeaza un supra-trup merg ca pe apa, oricand in pericol de a se scufunda, pe suprafata din ce in ce mai subtire, presarata cu avene, a unei realitati perisabile. Sub ele pandeste incontinuu lumea subconstientului, iar statia de metrou Zvrncul Pyt este o vama.

12: Carti - Carti online

O carte te ajuta sa fii mai bun. O carte te ajuta sa treci mai usor peste greutatile vietii. O carte te intareste.

13: Libraria online Devadata. Carti pentru toata lumea

Libraria online Devadata - www.devadata.ro Carti, muzica, filme, jocuri, documentare din domenii diverse. Devadata - Libraria care vine la tine acasa!

14: Cartea Cum sa fii un bun parinte - in sprijinul tuturor parintilor

Cartea “Cum sa fii un bun parinte” te ajuta sa ai un copil optimist si plin de incredere in sine!

15: Lansarea primei carti cu informatii practice din domeniul comunicarii

Marti, 15 iunie 2010, in cadrul librariei Carturesti Verona, a avut loc evenimentul de lansare a primei carti cu informatii practice din domeniul comunicarii, "Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”.

16: Carti online

Librarie online - este un magazin de carti online, nou aparut pe piata Romana cu o gama foarte larga de carti de la edituri consacrate din Romania

17: S-a deschis LIBRARIA VIRTUALA EUROCOR!

Cartea este cel mai sigur prieten al omului: ii da sfaturi bune si nu il tradeaza niciodata! De asemenea, este si un profesor de nadejde! Metodei clasice de invatare prin corespondenta, Institutul Eurocor i-a adaugat acum o forma atractiva si relaxanta de studiu: lectura! Gata cu drumurile lungi si obositoare la biblioteca sau cu alergatul prin librarii! Acum puteti comanda rapid cartile dvs. preferate, in limba engleza, in alte limbi straine, dar si diverse lucrari pentru toate gusturile! Vizitati Libraria Virtuala Eurocor, accesand site-ul www.eurocor.ro!

18: Cartile Gabrielei Cretu la “Coltul de carte Lumen”

Iasi septembrie 2009 – Editura Lumen www.edituralumen.ro ofera cititorilor cele doua volume publicate de autoarei Gabriela Cretu la editura noastra.

19: Cartile Editurii Lumen aprobate de AFCN

In urma etapei I a sesiunii de finantare pentru cultura scrisa organizat de AFCN Editurii Lumen i-au fost aprobate 14 titluri dintre cele 15 propuse.

20: Cladiri de patrimoniu in Municipiul Iasi

Volumul Clădiri de patrimoniu în Municipiul Iaşi, autori: Antonio SANDU, Irina MORARIU, Anamaria BOBOC, lansat in luna Decembrie 2008, la Editura Lumen, prezintă 70 de clădiri din secolul XIX şi începutul secolului XX din municipiul Iaşi din perspectiva semnificaţiei lor culturale.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro