Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Carti


1: Colectiile Editurii IBU sunt rafturile pe care vei descoperi ceea ce-ti place

IBU PUBLISHING este una dintre putinele edituri din Romania care publica lucrari de cinematografie. Insa si romanele pe care nu le-ai gasit pana acum, dar pe care abia asteptai sa le intalnesti, se regasesc in colectia de fictiune literara contemporana Zohra.

2: Beneficile lecturii la copii

Cititul este un hobby frumos si foarte benefic. Cititul are nenumarate avantaje, pentru care merita sa investiti in cat mai multe carti. Fara indoiala, daca optati pentru o carte care va intereseaza, cititul o sa fie o experienta placuta.

3: phillip lim

Poate ca la noi benzile desenate nu sunt atat de populare, dar stim ce pasiuni pot starni in Statele Unite. Cam asa s-a gandit si designerul Phillip Lim cand a realizat o carte de benzi desenate care sa ii reprezinte colectia pentru toamna/iarna.

4: Un mister clasic pentru un cititor rafinat

Agatha Christie a ramas un nume de referinta pentru orice biblioteca, iar Aventurile lui Sherlock Holmes scrise de Sir Arthur Conan Doyle sunt inca, dupa 120 de ani de la prima publicare, in topul bestsellerelor internationale

5: Cea mai buna carte pe tema inteligentei emotionale

Credeti ca aveti nevoie de o imbunatatire a vietii personale sau a relatiilor sociale? Cartea lui Daniel Goleman, intitulata Inteligenta emotionala explica intr-un mod excelent importanta controlului asupra emotiilor in dezvoltarea personala a fiecarui individ. Pentru ca acest volum este scris intr-un stil usor si face ca paginile acestei carti sa poata fi parcurse cu usurinta, este ideal pentru persoanele care simt nevoia unei schimbari in viata personala, sau chiar schimbarea viziunii asupra importantei sentimentelor umane.

6: De ce ar trebui sa citim mai multe carti?

Articolul contine cateva informatii despre motivele pentru care ar trebui sa cititi o carte.

7: Multumesc!

Primul articol scris pe site-ul www.totuldinintreg.com, la un an de la scierea cartii Totul din Intreg.

8: Prezentarea cartii Totul din Intreg

Aceasta carte a fost incadrata la categoria Autocunoastere si Inspiratie Divina. A fost scrisa in 13 zile, in urma unui proces de de dictare interioara si a ajuns la peste 6000 de oameni. Cartea se poate descarca GRATUIT de pe site-ul www.totuldinintreg.com

9: Cartea Totul din Intreg se poate descarca GRATUIT!

"Totul din Intreg" a ajuns la peste 5000 de oameni si continua sa se raspandeasca foarte rapid. Cartea "Totul din Intreg" a fost scrisa in numai 13 zile si este cunoscuta pentru mesajele ei.

10: Contemporanul va invita la lansare eveniment G. Mosari, Lumea in oglinda

Contemporanul si Muzeul Naţional al Literaturii Române Vă invită la o lansare-eveniment G. Mosari, Lumea în oglindă Desene de Horaţiu MĂLĂELE


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro