Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Review » ABC-ul accesoriilor de pardoseli

ABC-ul accesoriilor de pardoseli

Articol de nota 5.00 Format PDF | Tipareste

Atunci cand iti pui o mocheta , parchet , gresie sau faianta, covor PVC sau linoleum , trebuie sa te gandesti si la accesorii, pentru ca te-ar putea scuti de multe batai de cap: te ajuta sa mentii curatenia, fixeaza pardoseala, poti masca cablurile incomode si inestetice din incaperi, poti preveni ciobirea gresiei, uzarea marginilor parchetului.......si cine stie ce situatii imprevizibile vei mai evita!!! Pentru a te ajuta sa te hotarasti ce accesorii ai nevoie sa folosesti, iti prezint in continuare categoriile cele mai importante de accesorii, pe care le gasesti pe site-ul Perpetuum www.perpetuum.ro si pe site-ul Profiline www.profiline.ro . PLINTE *materiale: PVC, PVC spumos, MDF Daca doriti sa obtineti o finisare eleganta pentru mocheta/parchet/covor PVC, sa protejati peretii la curatarea cu mopul sau sa mascati cablurile din incaperi, la Profiline veti gasi solutia perfecta. Disponibile in game generoase de culori, plintele noastre pot fi asortate perfect cu ambientul, rezultatul final fiind de o eleganta desavarsita. PROFILE PENTRU GRESIE SI FAIANTA *materiale: aluminiu, alama, PVC Amenajarile de gresie si faianta au nevoie de mascarea partilor mate si a ciobirilor rezultate la taiere, de protectie impotriva ciobirii in timp. In plus, elementele antiderapante sunt foarte importante in cazul acestor amenajari. Pentru fiecare tip de probleme, Profiline are o solutie in gama de profile pentru gresie si faianta! PROFILE METALICE PENTRU TREPTE SI TRECERI Treptele au nevoie de protectie, de elemente antiderapante, de fixare sau de mascarea taierilor. In gama Profiline veti gasi solutiile perfecte pentru fiecare situatie. Profilele pentru treceri sunt destinate imbinarilor a doua tipuri de pardoseala sau a doua suprafete din acelasi tip de pardoseala. In functie de caz, profilele de trecere fixeaza pardoseala, niveleaza diferentele de inaltime, mascheaza spatiile ramase goale si protejeaza impotriva patrunderii prafului. Aluminiul asigura rezistenta profilelor si aduce eleganta amenajarii.




Despre autor

http://www.perpetuum.ro/wordpress/ Blogul Perpetuum este un blog de amenajari interioare, unde se prezinta tendintele actuale in amenajari interioare, idei originale, solutii noi pentru probleme vechi.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1634
Numar de cuvinte: 304



Nota: 5.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro