Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Recreatie-si-sport » Traieste spectacolul fotbalului la Sun Plaza!

Traieste spectacolul fotbalului la Sun Plaza!

Format PDF | Tipareste

In perioada 27 iunie – 6 iulie 2014, Sun Plaza Shopping Center aprinde spiritul competitiei prin organizarea unei intreceri sportive dedicate tuturor pasionatilor de fotbal : „Marchezi si castigi 500.000 de lei!”. Organizata cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, competitia pune la bataie un premiu important in valoare de 500.000 de lei, un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z si multe alte premii . Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc vineri, 27 iunie 2014, incepand cu ora 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar invitati speciali sunt jucatorii din Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, castigatori ai Campionatului Mondial Art-Football 2014. La eveniment, isi vor demonstra abilitatile sportive Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Stefanescu si Kamara Ghedi (Alb Negru), Tavi Clonda, Rares Varniote si Bogdan Tascau (Free Deejays). Din echipa Nationalei Artistilor Fotbalisti fac parte cantareti, actori si fosti fotbalisti internationali, iar fostul jucator al FC Arges, Cristian Buturuga, este antrenor. Chiar daca Nationala Romaniei nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia, Nationala Artistilor este campioana mondiala dupa finala Campionatului Mondial Art-Football 2014, jucata la inceputul lunii iunie, la Moscova. In cadrul turneului, Andrei Stefanescu de la formatia Alb Negru a fost desemnat cel mai bun jucator. Alaturi de invitatii speciali, vizitatorii Sun Plaza isi vor putea dovedi talentul la fotbal in etapa de calificari a competitiei, ce va avea loc intre 27 iunie si 4 iulie 2014. Pentru a ajunge in finala, acestia au sase incercari pentru a inscrie un gol in po arta de concurs . In finala din 5 si 6 iulie 2014, cei mai priceputi participanti se vor intrece pentru a inscrie cat mai multe goluri. Cei 500.000 de lei vor fi castigati de jucatorul care reuseste sa inscrie sase goluri consecutiv, marcand cate trei goluri in coltul drept superior al portii si trei in coltul stang inferior. Poarta este prevazuta cu un panou pe care mingile il pot strabate prin doua spatii libere, bine delimitate. Cei care inscriu cinci, patru, trei, doua sau chiar un gol, vor fi de asemenea premiati cu un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z si vouchere valorice.
Despre autor

Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.


Despre articol
Autor: ina.zaifu
Numar de vizualizari: 498
Numar de cuvinte: 362Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro