Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Sporturi extreme


1: Schiuri Nordica Firearrow 74

Cand vorbim despre gama de ski-uri Nordica Firearrow este clar ca ne adresam cunoscatorilor in materie si de aceea trebuie mentionat ca aceasta este inlocuitoarea seriei Mach cu care v-ati obisnuit in anii precedenti.

2: Stratul exterior (outer shell) în sistemul de echipare funcţional

Îmbrăcămintea tehnică adecvată se compune din trei straturi: stratul de bază (îmbrăcămintea de corp sau base layer) este stratul în contact cu pielea, care are rolul principal de a menţine corpul uscat prin evacuarea transpiraţiei chiar şi în cele mai dificile condiţii. Pe lângă acesta este un factor de bază în zolaţia termică. Stratul intermediar (de izolaţie sau thermal layer) are rolul de a reţine căldura produsă de corp, să nu se răcească. Pentru buna funcţionare a straturilor inferioare şi protejarea corpului de efectul hipotermic al vântului şi de precipitaţii, avem nevoie de un al treilea strat, stratul exterior (outer shell) care va îndeplini aceste funcţii.

3: Action Camera va prezinta pachetul Contour HD 1080 Bike

Ce este? Un pachet perfect pentru toti cei pasionati de mountain bike, downhill sau urban cycling.

4: Camera on board profesionala Helmet Hero HD – o oferta speciala de la Actioncamera.ro

GoPro Helmet Hero HD este o solutie performanta de camera on-board si aparat foto, despre care se poate spune cu usurinta ca este cea mai buna oferta de pe piata.

5: Lumea de sub ape- Scufundari in Marea Neagra

Scufundari la Marea Neagra un vis care se poate transforma in realitate pentru oricine.

6: Paintball Baia Mare, organizam meciuri

Paintball Baia Mare , organizeaza meciuri de Paintball pt. doritori. Detinem 12 echipamente cu aer comprimat precum si compresor pt. producerea de aer comprimat la 250 Barr. Armele noastre de Paintball nu vor ramane niciodata fara aer comprimat in timpul meciurilor de Paintball.

7: Incepe campionatul de biliard pe 27.02.2010

Campionatul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM!

8: suplimente nutritive - ultimate nutrition

Ultimate Nutrition a fost fondat in 1979 de Victor H. Rubino. In acea perioada Victor era unul dintre cei mai buni halterofili amatori din SUA.

9: AEROTRIM

Aerotrim - simulator antigravitatie folosit in antrenamentele pilotilor / parasutistilor

10: Zorbing

Zorbing este un sport extrem nou extins cu succes in USA, Europa si Asia. Originar din New Zeeland, Zorbing consta in rostogolirea unei persoane aflata intr-o sfera transparenta de mari dimensiuni (de la 2,6 pana la 3,8 m diametrul exterior) pe un teren in panta ( si nu numai ). Un sport extrem pentru senzatiile de rotire si de lipsa de gravitatie pe care le ofera.


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro