Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Recreatie si Sport: Lista de subcategorii


Alergat
Arte martiale
Ciclism
Fotbal
Golf
Pariuri
Pescuit
Sporturi extreme
Tenis
Vanatoare

Articole Recreatie si Sport


71: Moldova-infoturistica! 5 locuri care merita de vazut!

in articol sunt prezentate cele mai frumoase 5 destinatii turistice din Basarabia

72: Copiii si activitatile sportive

Lasati copilul sa-si descopere talentul incercand diverse activitati sportive.

73: Cursuri NAUI scuba diver prin Club Indeep Constanta – obtineti brevetul International NAUI

Clubul de scufundari Indeep Constanta va ofera sansa de a obtine Brevetul International NAUI, brevet care aduce urmatoarele beneficii celor pasionati de scufundari. Intrati in clubul NAUI, o sa va puteti scufunda fara instructor si puteti practica scufundari in orice baza nautica din lume.

74: Action Camera lanseaza in Romania cea mai completa camera portabila – HD170 1080p

Drift Innovation a lansat la Londra prima camera de actiune portabila cu ecran LCD incorporat si comenzi wireless. Acum, Action Camera a adus aceasta camera in Romania, fiind disponibila pe website-ul nostru, www.actioncamera.ro.

75: Campionat de biliard in KING’S CLUB pe 26 Iunie 2010

Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com pentru distractie si premii! A 5-a editie a campionatului de biliard se va desfasura SAMBATA, 26 Iunie 2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti

76: Sfaturi oferite de trainerul personal Teodora Lazuran

Acum cativa ani, a avea un antrenor personal era considerat un lux si un rasfat pe care si-l permiteau femeile care nu aveau timp sau dispozitie de a se pregati individual. In ultimii cinci ani insa, antrenamentul personal a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare, cunoscand o ascensiune rapida.

77: Cursuri Zumba incepand cu 1 Iunie si in Oradea

Oradencele sunt asteptate incepand cu 1 iunie la noul program de modelare corporala Zumba, un program de intretinere in care se regasesc patru stiluri de dans, fiecare stil avand patru pasi de baza pe care se fac diferite coregrafii

78: Sfaturi intelepte pentru o viata sanatoasa oferite de Ars Nova

Daca iti doresti sa ai un stil de viata sanatos, sa stii ca e mai simplu si mai usor decat pare. Noi te ajutam cu sfaturi si idei. In randurile de mai jos venind in intampinarea nevoilor tale vei putea citi un set de sfaturi care te pot ajuta pentru a avea o viata sanatosa.

79: Competitie zonala de Majorete baston si twirling

Centrul Sportiv din Santandrei a fost gazda celei de-a IV-a competitie zonale de Majorete Baston Twirling pe data de 22 Mai, organizata de Asociatia Nationala de Majorete MBTA - Romania eveniment in cadrul caruia au participat si sportivele Academiei de dans Ars Nova la sectiunea pompoane copii.

80: Ars Nova are doua campionane mondiale la Showdance

La Campionatul Mondial de Showdance, organizat de European Dance Union in perioada 12-16 mai la Porec (Croatia), Oradea a fost reprezentata de sase dansatoare ale Academiei de dans Ars Nova, unde echipa a participat cu patru coreografii inedite, acestea fiind toate premiate in cadrul competitiei.


Pagina 8 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro