Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Recreatie si Sport: Lista de subcategorii


Alergat
Arte martiale
Ciclism
Fotbal
Golf
Pariuri
Pescuit
Sporturi extreme
Tenis
Vanatoare

Articole Recreatie si Sport


11: 4 Pasi in alegerea unui magazin de biciclete

Cand suntem in cautarea unui magazin de sport, foarte adesea tinem cont de o multime de sfaturi sau surse de informare. Conteaza insa toate acestea in egala masura?

12: Moty Dance Studio

Street Dance, Dans Modern, Contemporan, Dans pe tocuri Burlesque, Breakdance, Aerobic, Yoga, Strech&Fit, Body Workout Din 1 Octombrie, am deschis portile unui nou studio de dans in centrul Bucurestiului. Va invitam cu mic cu mare la noile cursuri de street dance,dans contemporan, breakdance, showdance, dans pe tocuri sau burlesque.

13: http://blog.hei-rup.ro/pune-ti-gard-viu-nu-ziduri-de-inchisoare/

Un articol interesant despre avantajele gardurilor vii, cu exemple concrete de arbusti care pot fi folositi in acest scop.

14: Trikids Bucuresti, o zi de sport si miscare pentru copii

Clubul Sportiv smartatletic si Fundatia Chance for Life va invita duminica, 13 octombrie 2013, incepand cu ora 10:00, la cea de a II-a editie TriKids Bucuresti. Evenimentul, unic in Romania, implica copiii de la 4 pana la 14 ani in activitati sportive precum alergarea si mersul pe bicicleta intr-un cadru competitiv.

15: Magazin sportiv online, suplimente nutritive, articole sportive, vitamine, bandaje elastice, kinesio tape, tensoplast, spray adeziv si ice spray pentru sportivi la cele mai mici preturi

Magazin sportiv online cu vitamine, suplimente nutritive, consumabile si articole sportive pentru sportivi de performanta la cele mai mici preturi

16: Campionatul de Boardgames

Fundaţia Chance for Life vine var� acesta cu o nou� provocare adresat� oamenilor mari: un campionat de jocuri cu beneficiarii fundaţiei, copii de clasa a VI-a cu potenţial intelectual ridicat, proveniţi din familii s�race.

17: S-a desfasurat si cea de-a treia etapa ROSBK

Bucuresti, 25 iunie 2013: A treia etapã din Campionatul Dunlop Romanian Superbike a avut loc pe circuitul Pannonia din Ungaria în perioada 22-23 iunie.

18: Stiri din sport oferite de Ziarul Online - ZiarMM.ro

ZiarMM ofera stiri sportive legate de diferite concursuri organizate, stiri legate de meciurile de fotbal, handbal, rugby, baschet si nu numai, rezultate la concursuri de inot, oina, stiri legate de Formula 1, precum si informatii legate de lumea sportului in Romania.

19: Miscare in aer liber sustinuta de BGS

Pe 1 iunie toti impatimitii de aventura si libertate pot participa la a 4-a editie a Triathlonului Fara Asfalt ce se va desfasura anul acesta la 2 mai, Vama Veche si Hagieni.

20: Victorie în Grecia pentru BGS Motorsport

30 aprilie 2013: In weekend s-a desfasurat in Grecia, pe circuitul de la Serres, prima etapa din 2013 a Romanian Superbike.


Pagina 2 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro