Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Recreatie si Sport: Lista de subcategorii


Alergat
Arte martiale
Ciclism
Fotbal
Golf
Pariuri
Pescuit
Sporturi extreme
Tenis
Vanatoare

Articole Recreatie si Sport


101: Rezultatele obţinute de ARS NOVA la "Cupa Nationala a Majoretelor MBTA Ed a-IV-a"

ARS NOVA a participat la "Cupa Nationala a Majoretelor MBTA Ed a-IV-a", competiţie organizată de Asociatia Nationala de Majorete cu Baston si Twirling, care a avut loc la sala Floreasca din Bucuresti.

102: MBTA Roamania recunoscut de Ministerului Tineretului si Sportului

Conducerea MBTA ROMANIA(Asociatia de Majorete cu Baston si Twirling) prin presedinte Teodora Lazuran, doreste sa aduca la cunostinta opiniei publice faptul ca,

103: ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010 Organizator Ars Nova

Scoala de dans Ars Nova organizeaza „ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010”, cea mai mare competitie de dans din Romania sub egida European Dance Union eveniment ce v-a avea loc in Bucuresti la Palatul Copiilor pe data de 10. 11. Aprilie 2010.

104: Romania reprezentata de sportivii academiei de dans Ars Nova la Midanza Dance Expo din Milano

Un eveniment care va pune la dispozitia tuturor fanilor si nu doar un bogat sortiment de cursuri, seminarii, auditii, spectacole, conferinta MIDANZA Dance Expo organizat la Milano, in Parcul Novegro v-a avea loc intre 27 si respectiv 29 Noiembrie 2009.

105: „CRESTE FRUMOS, TRAIESTE SANATOS DE LA MIC LA MARE” initiat de Studioul de Dans ARS NOVA

Studioul de dans ARS NOVA, in parteneriat cu gradinitele, scolile si liceele din judetul Bihor promoveaza o campanie ce vine in sprijinul sanatatii copiilor din intreg judetul Bihor prin proiectul „CRESTE FRUMOS, TRAIESTE SANATOS DE LA MIC LA MARE", ce se va desfasura, in perioada 01.10.2009- 31.08.2011.

106: Evenimente speciale organizate de MBTA-ROMANIA

Asociatia Nationala de Majorete cu Baston si Twirling Romania, membra a NBTA-EUROPE, va invita sa participati in luna Decembie la urmatoarele evenimente si anume stagiul de pregatire pentru arbitri, antrenori si practicanti care va avea loc pe data de 4 Decembrie 2009, seminar in urma

107: Tabere Ski Magic organizator Ars Nova

Dragii nostri, sezonul de ski 2009 bate usor la usa statiunilor montane Ars Nova va propune urmatoarele oferte atat pentru copii cat si pentru adulti:

108: Academia de dans ARS NOVA la Cupa Europeana de Fitness din Ungaria.

Academia de dans ARS NOVA a participat in data de 2-4 Octombrie 2009, pentru prima data, la Cupa Europeana de Fitness, concurs ce s-a tinut in localitatea Cegled din Ungaria.

109: Ars Nova la Bucuresti Wellfit Romania 2009

In perioada 1-4 octombrie a avut loc la Bucuresti Wellfit Romania cel mai mare eveniment fitness ,welness si bodycare din Romania .

110: Cursurile pentru copii Ars Nova in noul sezon 2009-2010

Miscarea, imbunatatirea capacitatilor proprii, concurenta cu ceilalti, participarea la evenimente sportive ce produc emotii, tensiuni si reusite, atatea motive pentru care copiii sunt pasionati de sport… Dar, fie ca este linistitor sau competitiv, sportul trebuie sa fie intotdeauna o placere, practicat in deplina libertate.


Pagina 11 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro