Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Recreatie si Sport: Lista de subcategorii


Alergat
Arte martiale
Ciclism
Fotbal
Golf
Pariuri
Pescuit
Sporturi extreme
Tenis
Vanatoare

Articole Recreatie si Sport


91: Campionat de bowling pentru amatori in Bucuresti pe 28.02.2010

Campionatul de bowling se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze fortele in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM!

92: Campionat de darts pentru amatori in Bucuresti pe 20.02.2010

Inscrie-te ACUM! Campionatul de darts se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Bucuresti 20.02.2010.

93: Campionat de sah pentru amatori in Bucuresti

Campionatul de sah se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Dorim sa realizam acest eveniment periodic, la finalul saptamanii. Inscrie-te ACUM!

94: ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010

Scoala de dans Ars Nova organizeaza „ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010”, cea mai mare competitie de dans din Romania sub egida European Dance Union eveniment ce v-a avea loc in Bucuresti, Palatul Copiilor pe data de 10/ 11. Aprilie 2010.

95: After Five cu Ars Nova

Se adreseaza tuturor clientelor studioului Ars Nova, carora le place sa se simta… femei si nu orice fel de femei, ci femei puternice, frumoase, care stiu ca echilibrul nu inseamna “putin mai mult”; echilibrul unei femei inseamna armonia dintre suflet si infatisare.

96: Wii Sports cu Ars Nova

Intra si tu in lumea minunata a miscarii si a Wii Sports si vei descoperi cum incet, te vei transforma atat in interior cat si in exterior. Vei cunoaste o lume noua... iubitoare, o lume care traieste si se bucura de prezent, de tot ce ofera viata mai frumos!

97: Rezultate si evenimente in 2009 obtinute de Ars Nova

Anul 2009, unul extrem de generos in rezultate, a adus in palmaresul studioului nostru de dans: • 5 titluri mondiale • 11 titluri europene • 2 premii speciale „Diamond Dances”

98: Noutati oferite de Ars Nova in 2010

Studioul de intretinere corporala, modelare si dans Ars Nova, venind in intampinarea nevoilor voastre va ofera sprijinul total in aceste vremuri de criza si va pune la dispozitie urmatoarele servicii atractive destinate atat adutilor cat si copiilor:

99: Campionatul de table pentru amatori incepe sambata 20.02.2010

Campionatul de table se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Dorim sa realizam acest eveniment periodic, la finalul saptamanii. Inscrie-te ACUM!

100: CAMPIONATUL EUROPEAN DE TWIRING PENTRU MAJORETE

MBTA-ROMANIA ,doreste sa va aduca la cunostinta ca in data de 6-7 februarie are loc la ORADEA ,stagiul 1 si 3 (vezi www.mbta-majorete.ro/seminar pregatire finala).Cei ce au participat la al 3-lea stagiu,pot aplica inscrierea pntru stagiu international din Elvetia 19-21 februarie 2010,si pot deveni in urma examenului arbitri internationali.


Pagina 10 din 12    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro