Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Recreatie-si-sport » Prelungire deadline Aplicatii: 19 octombrie 2014 Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

Prelungire deadline Aplicatii: 19 octombrie 2014 Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

Format PDF | Tipareste

Impreuna cu noi te vei implica in diverse proiecte contribuind astfel la educatia unor copii din medii defavorizate si la integrare socio-profesionala si dezvoltarea independenta a unor tineri seropozitivi cu dizabilitati. Alegand calea voluntari atului vei avea ocazia de a te dezvolta personal! Iata cum te poti implica: - organizarea de activitati in cadrul programului de Dezvoltare de abilitati de viata independenta cu tinerii beneficiari - organizare de activitati in cadrul programului Simturi, Povesti si Cunoastere Creativa cu tinerii beneficiari - confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative - reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii - dezvoltarea de activitati pe diverse materii scolare: chimie, biologie, matematica, limba romana, geografie, etc. - Lectii de chitara, tobe, orga - Implicare la evenimente sportive pentru a sustine programele fundatiei (prin activitati de voluntariat sau in calitate de participant) - Ateliere de dezvoltare de abilitati pentru copii pe diverse teme - Organizare de evenimente, prezenta la evenimente - Organizare de campanii si evenimente de fundraising - Suport IT ( calculatoare , retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii) - Activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii, filmulete) - Traduceri - Teatru social - Spect-actori pentru non-discriminare (actor-voluntar in trupa de teatru social) - Implicare in programe europene – lucru cu voluntari romani si straini De ce sa participi? Pentru ca: - iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine; - participi la traininguri de educatie non-formala si de lucru cu persoane defavorizate; - castigi experienta in lucrul tineri din categorii sociale defavorizate; - ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini; - poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale. Vom semna un contract de voluntariat si poti primi adeverinta de practica si Certificatul de competente dobandite prin voluntariat. In plus, incepand de anul acesta,, in urma aprobarii noii legi a voluntariatului, stagiul tau va fi considerat experienta profesionala. Daca ti-au atras atentia activitatile de mai sus si iti doresti sa petreci in acest fel doua ore pe saptamana, te invitam sa trimiti CV-ul si motivatia ta la adresa voluntari@ chanceforlife.ro pana pe data de 19 octombrie. Va urma o intalnire introductiva pe 22 octombrie, la ora 16.00 si apoi un training pe 24 si 25 octombrie. Daca iti doresti sa faci parte din echipa de voluntari trebuie sa fii disponibil 2 ore pe saptamana in intervalul orar 09.00 - 17.00 si trebuie sa participi la training. Programele Chance for Life se desfasoara in Bucuresti, in sectorul 6. Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook
Despre autor

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră. Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook: Fundatia Chance for Life.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 2042
Numar de cuvinte: 508Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro