Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Recreatie-si-sport » Fotbal » Cu siguranţă NU e "noul Messi", dar e bun rău! VIDEO Girona oferă 1 milion pentru un puşti minune roman!

Cu siguranţă NU e "noul Messi", dar e bun rău! VIDEO Girona oferă 1 milion pentru un puşti minune roman!

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Dep arta mentul de scouting al Gironei pregăteşte un nou transfer de senzaţie. Catalanii sunt în pole-position pentru a-l transfera pe unul dintre cei mai promiţători puşti din Romania. Piscu Andrei este un mijlocaş ofensiv de 18 ani care evoluează pentru FC ARGES şi i-a fermecat pe oficialii blaugrana. Aceştia vor demara în vară necogierile cu romanii şi sunt pregătiţi să facă o ofertă extrem de tentantă, având în vedere vârsta fragedă a puştiului: 1 milion de euro, anunţă goal.com. "Primim oferte pentru Piscu în fiecare zi", a declarat unul dintre oficialii romani, conform goal.com. Pe fir ar fi intrat şi Roma, anunţă sursa citată, aşa că Romanii vor încerca să "tragă cu dinţii" la negocieri, mai ales că 35% din drept urile federative ale jucătorului aparţin fostei echipe, LPS Pitesti. Totuşi, Piscu ar alege fără să clipească Catalunya, nu doar pentru brand, ci pentru că visează să joace alături de Messi intr-o buna zi. 19 goluri în 24 de etape a înscris Ocampos, care are o tehnică de invidiat.
Despre autor

Baiatul minune , va face senzatie in SPANIA!!


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 309
Numar de cuvinte: 171Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro