Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Recreatie-si-sport » Fotbal » Campionatul mondial de fotbal online pe onesitetv.com

Campionatul mondial de fotbal online pe onesitetv.com

Articol de nota 9.75 Format PDF | Tipareste

Campionatul Mondial de Fotbal este cea mai importantă competiţie ce se dispută între echipele naţionale. Este împărţită în preliminarii (calificări) şi turneul final. Preliminariile se dispută pe durata a 1 an, fiecare continent având propriile reguli de calificare. Turneul final are loc o dată la 4 ani şi se dispută la începutul verii pe durata unei luni (aproximativ). Ţara organizatoare a turneului final este desemnată de FIFA cu cel puţin 4 ani înainte. Campionatul Mondial de Fotbal 2010 se va desfasura in Africa de Sud. Participarea României In istoria Campionatelor mondiale de fotbal de la prima editie din 1930 din Uruguay si pana in 2010 Romania a avut un numar de 7 prezente, ultima fiind in 1998 in Franta. Din 1998 pana in 2010, Nationala Romaniei traverseaza o perioada dificiala, nereusind sa treaca de preliminarii. Transmisie in direct Pentru iubitorii celui mai mare eveniment fotbalistic al planetei, Televiziunea Romana, in calitate de radio difuzor primar, va transmite in direct Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010. Canalele de transmisie vor fi TVR1 si TVR HD. In pregătirea debutului acestui regal fotbalistic, din 10 mai, la TVR 1 si TVR HD va putea fi urmarit in fiecare zi de luni, marti si miercuri a saptamanii, de la ora 17.55, documentarul Drumul catre Africa de Sud. Alte doua evenimente importante, ce vor preceda debutul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud, vor fi transmise în direct la TVR. Este vorba de meciul de "Încălzire" ce va fi putea fi urmărit la TVR 1 în 8 iunie de la 17.45, precum şi de mega-concertul ce va fi organizat cu numai o zi înaintea primului fluier de începere al competiţiei. Iar,vineri, 11 iunie, transmiterea Ceremoniei de deschidere a CM de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud, urmată de transmisiunile celor 64 de meciuri la Televiziunea Română, până pe 11 iulie. Si pentru ca tot suntem in online, si citesti aceast articol online, TVR 1 si TVR HD pot fi urmarite online (live) pe onesitetv.com . Totodata, am placerea sa te invit, sa urmaresti Campionatul mondial de fotbal 2010 online.
Despre autor

cercetator online.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 788
Numar de cuvinte: 364Nota: 9.75

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro