Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Fotbal


1: Comunicat de Presa - Clubul Stelistilor

De curand a luat fiinta Clubul Stelistilor care se doreste a fi un club exclusivist dedicat tuturor suporterilor stelisti din toata tara, dar si din diaspora.

2: Magazin sportiv online, bandaje elastice, kinesio tape, tensoplast, spray adeziv, ice spray, articole sportive si vitamine pentru sportivi la cele mai mici preturi

Magazin sportiv online, vitamine, vitamine sportivi, kinesiotape, bandaje elastice, ice spray si spray adeziv pentru bandaje de vanzare la CELE MAI MICI PRETURI. Magazin sportiv online, bandaje elastice, kinesio tape si tensoplast la CELE MAI MICI PRETURI. reco-sport.ro

3: Nu puteam refuza oferta celor de la PSG. Milan va trebui sa inceapa de la 0

Massimiliano Allegri face prima declaratie oficiala dupa cedarea lui Thiago Silva si Ibrahimovic: ôVom incepe de la 0, chiar daca multi jucatori din sezonul trecut au ramas. Mai este inca timp, cand au sosit Ibrahimovic si Robinho lipseau 2 zile pana la incheierea transferurilorö

4: Cu siguranţă NU e "noul Messi", dar e bun rău! VIDEO Girona oferă 1 milion pentru un puşti minune roman!

Vezi mai jos ce ştie puştiul minune roman!

5: Meciuri live pe internet!

Vrei sa vezi meciurile online si nu stii cum ? Am gasit solutia optima unde poti urmari meciurile tale preferate la o calitate destul de ridicata, se poate ajunge chiar si la rezolutii HD.
Urmareste meciuri live pe internet

6: Scoruri si rezultate live in timp real

Vrei sa afli scorurile live de la Euro Cup, World Cup si alte campionate majore de fotbal precum si din ligile profesioniste?Jocul de fotbal este unul dintre cele mai fenomenale jocuri din istoria sportului. Si scoruruile la fotbal sunt cel mai anticipat aspect al acestui sport. Aproape orice copil care iubeste sportul are eroi ca brazilianul Ronaldo sau englezul Beckham precum si romanii Ducadam si Dobrin.

7: Ariesul s-a reunit

Juc─âtorii Arie┼čului s-au reunit ast─âzi ├«n vederea preg─âtirii pentru sezonul urm─âtor. Sub comanda noului cuplu de tehnicieni Marcel Rusu ┼či Viorel Pintilie au ie┼čit la ├«nc─âlzire un num─âr de 16 juc─âtori.

8: Inca 7 zile pentru a te inscrie in Cupa Tinerilor Profesionisti

Mai sunt doar 7 zile pentru a te inscrie in prima editie a Cupei Tinerilor Profesionisti, prima competitie de fotbal mixt amator care se adreseaza angajatilor (fete si baieti) din companii si ONG-uri.

9: Prima Competitie de fotbal mixt amator

╬n cursul lunii iunie, Young Professionals Club lansează prima competiţie de fotbal mixt amator.

10: Campionatul mondial de fotbal online pe onesitetv.com

urmareste online campionatul mondial de fotbal 2010


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro