Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Cum te ajuta mersul pe bicicleta

Format PDF | Tipareste

Din punctul nostru de vedere, cel mai mare beneficiu adus de mersul pe bicicleta este faptul ca ajuta atat la imbunatatirea coordonarii prin pastrarea echilibrului cat si la imbunatatirea, intarirea si intretinerea sistemului imunitar, oferind o rezistenta sporita in fata boli lor! Cercetatorii au descoperit ca desi nu este o metoda de efort clasic, mersul pe bicicleta este o miscare usoara, placuta, ce poate scadea cu pana la 50% sansele clasicului pericol de atac de cord. De asemenea, daca practici acest sport in mod regulat, in timp vei observa o serie de efecte deosebit de interesante in ceea ce priveste corpul tau si greutatea acestuia. Prin intermediul mersului pe bicicleta vei consuma mult mai multe calorii decat o faci in mod normal, iar rata metabolismului tau va creste in mod semnificativ. Datorita faptului ca peste 70% din greutate este preluata de sa, mersul pe bicicleta devine o activitate accesibila pana si celor care ajung la greutati sau conditii care nu permit alte tipuri de efort in fazele initale ale slabirii. Totusi, de retinut este faptul ca alimentatia regleaza problemele de acest gen si ca aceasta activitate te poate ajuta doar sa slabesti intr-un mod cat se poate de sanatos, prin exercitiu fizic. Sa nu uitam totusi ca pedalatul regulat devine benefic in procesul de potentare a respiratiei si ca te poate ajuta sa-ti cresti capacitatea generala de efort suportata de organismul tau. Cu exceptia momentelor in care intensitatea pedalatului este intentionat marita, mersul pe bicicleta este in mare masura un efort aerob. Studiile arata ca efortul fizic, in general, te intareste si psihic. Totusi, mersul pe bicicleta trece dincolo de beneficiile pe care ti le ofera miscarea in general, si iti ofera si o serie de avantaje suplimentare! Pe langa faptul ca este o activitate placuta si ca partea de “placere” este deosebit de importanta pentru psihicul uman, mersul pe bicicleta este mult mai benefic din punct de vedere mental fata de mersul pe o bicicleta fixa, dintr-o sala de sport. Pana si in cazul in care iei in calcul atat riscul deplasarii in trafic cat si problemele cauzate de deplasarea intr-un mediu poluat, studiile arata ca acest tip de activitate a dus la o crestere semnificativa a duratei de viata in cazul indivizilor ce practica mersul pe bicicleta in mod regulat.
Despre autor

PlayBike este un magazin de biciclete din Brasov in care gasiti biciclete complete de marca, piese, accesorii si echipamente pentru ciclism.


Despre articol
Autor: articoleseo
Numar de vizualizari: 448
Numar de cuvinte: 387Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro