Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Bicicletele pliabile Metropolis

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Bicicletele pliabile Metropolis reprezinta solutia ideala de transport individual, comod si rapid, in mediul urban modern. Utilizarea unui astfel de vehicul asigura exercitiul fizic, placerea plimbarii, siguranta si utilitatea in mediul urban. Bicicletele pliabile Metropolis ocupa un spatiu mic si se pliaza si depliaza in mai putin de un minut. Inaltimea ghidonului si a seii se regleaza simplu si repede cu ajutorul dispozitivelor de pliere/blocare cu strangere rapida. Sunt prezente urmatoarele avantaje: Bicicleta pliabila poate fi dusa direct in ap arta ment, transportata cu mare usurinta chiar si in lift cat si la locul de munca. O astfel de bicicleta poate fi carata in orice mijloc de transport, cum ar fi in tramvai, autobuz, auto turism sau avion, avand dimensiuni care o pot face sa incapa chiar si intr-o geanta mai mare de umar. Geanta pe care o puteti cumpara cand va duceti sa va cumparati si o bicicleta. Astfel, cu bicicleta metropolitana va puteti plimba cu prietenii, o puteti utiliza in drum spre serviciu, la facultate etc. Iar dupa utilizare, doar va dati jos de pe ea, o pliati rapid si o luati cu dumneavoastra oriunde. Pentru detalii, accesati: www.bicicletepliabile.com
Despre autor

Mihai Silviu Botezatu Reprezentant Metropolis - www.bicicletepliabile.com


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 825
Numar de cuvinte: 200Nota: 10.00

Comentarii
Apr 9th 2010, adaugat de metropoliss
Interesante bicicletele pliabile Metropolis. Mai exista si alte firme de biciclete in acest gen, insa cele de la Metropolis sunt asamblate in Romania.

--
Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro