Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Alergat


1: Povestea continua si in acest an: Festivalului Drumetii Montane

Festivalul Drumetii Montane se va desfasura in perioada 01-03 august 2014 la Complexul Turistic "Cheile Butii", din Masivul Retezat.

2: Aniversari Copii Bucuresti

Grand Arena Playground este un impresionant loc de distracție pentru copiii de la cei mai mici până la cei voinici unde se vor putea juca într-un mediu educațional, sigur si primitor. Spațiul de joacă destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de mișcare.Punem la dispoziția copiilor dumneavoastră și un spațiu special amenajat pentru diverse activități precum, engleza, pictura etc.

3: Primul cros din Romania in care se alearga cu spatele in scop caritabil

Inceputul de toamna se anunta “pe dos” pentru ca se va desfasura primul cros din Romania in care se va alerga cu spatele in scop caritabil. Initiativa BGS are ca obiectiv sustinerea a 3 copii care au probleme grave de sanatate. Vino sambata pe 7 septembrie la ora 9:00 in parcul Tineretului, intrarea Sincai pentru a-i ajuta pe Luca, pe Emanuel si pe Cristian.

4: Alearga cu zambetul pe buze – da click pe sanatate!

9 iunie este o zi dedicata de revista Click! miscarii, bunei dispozitii si nu in ultimul rand iubitorilor de sport.

5: Campionatul National ”Stafeta Muntilor” a debutat in luna florilor

Campionatul National ”Stafeta Muntilor” a debutat in luna florilor, cand in Muntii Parang ”vremea buna” se lupta cu ultimele ploi reci, iar acum in amurgul toamnei, cand iarna trimite catre noi avangarda gerului, montaniarzii s-au reunit pentru a-i premia pe castigatorii editiei I, dar si pentru a stabili etapele competitionale ce se vor desfasura in anul 2013.

6: Festivitatea de premiere a Competitiei Stafeta Muntilor 2012 se apropie

Mai este foarte putin pana cand vom da startul petrecerii de final al Campionatului Stafeta Muntilor 2012, festivitate organizata in perioada 16 - 18 noiembrie, la Hotel Traian din statiunea Calimanesti – Caciulata, Judetul Valcea, de catre Asociatia Drumetii Montane, unde este binevenita orice persoana interesata de Eco Turism.

7: Festivitate de premiere a Competitiei Stafeta Muntilor 2012

Asociatia "Drumetii Montane” , in calitate de ORGANIZATOR ONORIFIC, impreuna cu toate cluburile participante la STAFETA MUNTILOR, are deosebita placere de a va invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A COMPETITIEI, STAFETA MUNTILOR, EDITIA I, 2012.

8: Invitatie la Oradea City Running Day 2012

Pentru ca stim ca esti preocupat de o viata sanatoasa si ai grija ca exercitiile fizice sa nu lipseasca din rutina ta zilnica, avem placerea sa te invitam sa participi alaturi de noi la editia a II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, ce va avea loc la data de 16 Septembrie 2012.

9: Festivalului Sporturilor Montane „Transalpin” un real succes

Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”,organizat de Asociatia ”Drumetii Montane”, ce s-a desfasurat in perioada 20 – 22 iulie 2012, a fost de un real succes, dat fiind faptul ca peste 250 de persoane au putut candida la Maratonul Transalpin sau Trofeul Jiului, unde concurentii au participat la probe precum: escalada (noduri ), raid montan, test teoretic, orientare sportiva, seara folk si bineinteles ca la acest festival au fost nelipsiti sustinatorii destul de numerosi si ei. Ajunsi in tabara concurentii au putut participa si la un joc al mintii, adica la proba de sah montan, care a durat mai bine de 10 ore.

10: Asociatia ”Drumetii Montane” te invita la festival „Transalpin”

Asociatia ”Drumetii Montane” se pregateste de serbare si da sfoara in tara, caci Festivalul ”Transalpin” nu intarzie sa apara, asadar va invita sa participati in perioada 20-22 iulie,2012 la prima editie a Festivalului Sporturilor Montane “Transalpin” ce va avea loc in Muntii Parang.


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro