Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Partidul Forta Sociala Romana – o lume in care ne place sa traim.

Partidul Forta Sociala Romana – o lume in care ne place sa traim.

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Noi ne-am nascut din dorinta de a reuni poporul si natiunea romana, din dorinta de a crea un cadru legal impecabil si veritabil prin care libertatile cetateanului roman sa fie consumate la maxim spre binele si dezvoltarea dinamica a acestuia. Suntem un partid politic ce isi croieste drumul in virtutea principiilor noii oranduiri sociale moderne si ne dedicam in totalitate intereselor tuturor cetatenilor romaniei. Culoarea noastra politica este aceea a progresului si a dezvoltarii iar orientarile doctrinare sunt dictate de popor si de nevoile immediate ale acestuia, noi nu facem lobby in jurul stangii sau a drept ei, in jurul tendintelor de ordin socialist sau capitalist ci pur si simplu suntem aici si ne dezvoltam continuu pentru a transforma Romania intr-o tara cu oameni fericiti, demni, optimisti si siguri de ziua de maine. Nu vom instaura niciodata un razboi cu alte formatiuni politice, nu vom jigni pe nimeni si nu vom provoca disensiuni in viata politica a tarii, si de ce, pentru ca nu ne vom permite niciodata sa sustragem nici macar un singur minut din timpul tarii, din timpul cetatenilor Romaniei pentru un alt scop decat acel al dezvoltarii. In virtutea drepturilor omului, a libertatilor acestuia, a democratiei directe si a respectarii legilor tarii, vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca linistea, stabilitatea, echilibrul si progresul socio-economic sa guverneze Romania de-a lungul vremurilor ce vor urma.
Despre autor

Forta Sociala Romana www.fortasocialaromana.ro fortasocialaromana@roketmail.com


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1276
Numar de cuvinte: 229Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro