Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Istorie » Festivalul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania!

Festivalul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania!

Format PDF | Tipareste

Festival ul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania! Pe 27 martie se împlinesc 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România- marele vis al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.. Cu aceastã ocazie, Organizaþia Studenþilor Basarabeni din Bucureºti desfãșoarã desfãºoarã cu sprijinul doamnei europarlamentar Elena Bãsescu ºi având ca unic finanþator “ EPP Group in the European Parliament” , cea de-a VI-a ediție a Festivalului “Zilele Basarabiei”. Aniversarea Unirii va culmina sâmbãtã, 30 martie, în clubul Route66, cu un concert extraordinar, în care pentru publicul de la București vor evolua interpreți și trupe îndrãgite de pe ambele maluri ale Prutului, printre care Vunk, Cãtãlin Josan, Electric Fence, Taraful Fraþii Cazanoi, Mihai Mosoi ºi alte formaþii și interpreți îndrãgiți de muzica popularã. Participanții vor avea astfel ocazia sã asculte muzicã româneascã de calitate în cadrul unui concert 100% LIVE, într-o atmosferã cu încãrcãturã culturalã menitã sã aducã omagii tradiþiilor româneºti. Prin acest concert OSB București alãturi de doamna Elena Bãsescu vor confirma faptul cã semnificația zilei de 27 martie este la fel de vie în cugetul ºi spiritul românesc acum, ca și la 1918, cã românii din ambele state românești sunt în continuare uniți de aceeaºi limbã, aceeaºi istorie ºi aceleaºi valori. Organizația Studenților Basarabeni din București este o organizație non-guvernamentalã care are ca scop educarea tinerilor basarabeni aflați la studii în România în spirit național, democratic și proeuropean.
Despre autor

Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 233
Numar de cuvinte: 246Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro