Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Istorie » Festivalul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania!

Festivalul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania!

Format PDF | Tipareste

Festival ul ”Zilele Basarabiei” la București – 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania! Pe 27 martie se împlinesc 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România- marele vis al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.. Cu această ocazie, Organizația Studenților Basarabeni din București desfășoară desfășoară cu sprijinul doamnei europarlamentar Elena Băsescu și având ca unic finanțator “ EPP Group in the European Parliament” , cea de-a VI-a ediție a Festivalului “Zilele Basarabiei”. Aniversarea Unirii va culmina sâmbătă, 30 martie, în clubul Route66, cu un concert extraordinar, în care pentru publicul de la București vor evolua interpreți și trupe îndrăgite de pe ambele maluri ale Prutului, printre care Vunk, Cătălin Josan, Electric Fence, Taraful Frații Cazanoi, Mihai Mosoi și alte formații și interpreți îndrăgiți de muzica populară. Participanții vor avea astfel ocazia să asculte muzică românească de calitate în cadrul unui concert 100% LIVE, într-o atmosferă cu încărcătură culturală menită să aducă omagii tradițiilor românești. Prin acest concert OSB București alături de doamna Elena Băsescu vor confirma faptul că semnificația zilei de 27 martie este la fel de vie în cugetul și spiritul românesc acum, ca și la 1918, că românii din ambele state românești sunt în continuare uniți de aceeași limbă, aceeași istorie și aceleași valori. Organizația Studenților Basarabeni din București este o organizație non-guvernamentală care are ca scop educarea tinerilor basarabeni aflați la studii în România în spirit național, democratic și proeuropean.
Despre autor

Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 230
Numar de cuvinte: 246Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro