Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Florentin Pandele ocupa, contrar legii, fotoliul de primar al orasului Voluntari

Florentin Pandele ocupa, contrar legii, fotoliul de primar al orasului Voluntari

Format PDF | Tipareste

„Prin legea 393/2004 si modificarile aduse acesteia de legea nr. 249/2006 se precizeaza foarte clar ca un primar isi pierde aceasta calitate, de drept , inainte de expirarea mandatului sau, daca alege sa piarda, prin demisie, calitatea de membru al partidului politic pe lista caruia a fost ales. Domnul Pandele Florentin-Costel a incetat de drept sa mai faca parte din randul membrilor Partidului Social Democrat in momentul in care a semnat cererea de inscriere in formatiunea politica U.N.P.R.”, atrage atentia Mihai Barbu . Presedintele PSD Voluntari mai sustine ca decizia din trecut a Organizatiei PSD Voluntari de excludere a lui Floretin Pandele este nula, avand in vedere ca aceasta nu a primit acordul Biroului Permanent Judetean. „ Florentin Pandele nu a fost exclus din PSD, ci si-a dat demisia in urma actiunii sale de inscriere in cadrul U.N.P.R. Tinand cont de toate aceste elemente, PSD Voluntari solicita prefectului judetului Ilfov constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al domnului Pandele Florentin-Costel, primarul ilegal al orasului Voluntari.”, a incheiat Mihai Barbu.
Despre autor

Diana Metiu International


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1488
Numar de cuvinte: 172Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro