Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Evenimente-de-actualitate » Studiu: Publicitatea online nu este in spatele declinului publicitatii din ziarele printate

Studiu: Publicitatea online nu este in spatele declinului publicitatii din ziarele printate

Format PDF | Tipareste

Un studiu realizat de S. Sriram, profesor asistent de marketing la Universitatea din Michigan Ross School of Business, sugereaza ca mai putin de 8 % din declinul pub licitatii in print a fost cauzat de trecerea reclamelor catre ziarele online. "Declinul in publicitate a pentru ziare printate a fost urias. Vorbim de un declin de 51%, din 2006 pana in 2010. Exista tot felul de teorii despre ceea ce a determinat aceasta schimbare", a declarat Sriram. Publicitatea este principala sursa de venit a unui ziar, fie el online sau printat. Daca nu exista publicitate ziarele nu pot supravietui. In goana dupa cat mai mult profit, ziarele printate au inceput sa umple din ce in ce mai multe pagini cu reclame si sa scrie cat mai putin continut, astfel multi cititori au renuntat sa mai plateasca doar pentru a vedea reclame. Pe de alta parte, ziarele online, care au o capacitate de stocare mai mare isi permit sa posteze continut si reclame cat doresc. Mai mult decat atat, ziarele online de multe ori ofera cititorilor posibilitatea de a alege daca doresc sa vada o reclama sau nu. Daca mai luam in considerare si faptul ca cititorii au acces mai usor la un ziar online decat la unul printat, dar si faptul ca nu trebuie sa plateasca pentru a citi un ziar online, in aceste conditii nu este de mirare ca presa scrisa este in declin. Probabil ca ziarele nu vor disparea prea curand, insa este clar ca din ce in ce mai multi cititori nu vor mai dori sa cumpere ziare printate si vor prefera sa primeasca ultimele stiri de la ziarele online.
Despre autor

DC News va aduce cele mai noi stiri din politica, monden, sport, international. Cititi stirea zilei si fiti informati. Realitatea din Romania prezentata de cei mai buni jurnalisti. Un ziar online care te tine in miezul evenimentelor.


Despre articol
Autor: studio20
Numar de vizualizari: 352
Numar de cuvinte: 274Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro