Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Evenimente de actualitate


31: Ars Nova Comunicat de presa

Astfel că īn perioada 27-29 Noiembrie 2009, ARS NOVA a participat pentru prima data la "MILANO INTERNATIONAL DANCE COMPETITION", competiţie organizată īn cadrul Expoziţiei MIDANZA DANCE EXPO

32: Au ajuns afacerile de pretutindeni sa depinda numai de banci?

Nu stiu cati dintre voi realizati sau nu realizati cat de dura, dezgustatoare si falsa a devenit lumea in care traim,

33: Caravana sportului si dansului organizat de Ars Nova

Weekendul acesta locuitorii orasului Oradea au avut ocazia de a participa la evenimentul artistic organizat de catre studioul de intretinere corporala, modelare si dans "Ars Nova".

34: Marcel Hoara:Yes,we can !

Proiectul de īnfiinţare a marilor companiilor energetice intra,de săptămāna viitoare, īn discuţie. Ce sunt aceste companii energetice si de ce se doreste crearea acestora, nimeni abilitat din cadrul ministerului de resort nu a adus precizari concrete inafara de Marcel Hoară,secretarul de stat in Ministerul Industriilor si preşedintele Agenţiei Romāne pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI), care a precizat ca propunerea constă īn īnfiinţarea a trei companii naţionale de electricitate.

35: EFECTELE CRIZEI?

Putem vorbi de o criza reala in Romania, efectele ei descrise in nenumarate randuri de catre politicieni si media sunt sesizabile deja in randul angajatilor romani.

36: important: va rugam ajutati un catel foarte, FOARTE CHINUIT!

pentru cei carora le pasa,pentru toti cei care iubesc animalele si au posibilitatea sa ajute

37: Sistemul de state si ciza mondiala

In acest articol doresc sa abordez dintr-un alt unghi fenomenul numit criza mondiala. Am lasat deoparte abordarile clasice asupra acestei problemarici si am exprimat un punct de vedere prea putin fructificat in explicarea crizei mondiale: sistemul de state.

38: Suntem o natiune lipsita de spirit civic

Tudor Chirila: "Suntem o natiune lipsita de spirit civic"

39: Fara vize in SUA

Romanii ar putea intra in SUA fara vize, conform unui proiect de lege votat de senatul SUA. Presedintrele Bush trebuie sa renunte insa la dreptul de veto.

40: Canada ar putea ridica vizele pentru romani, la presiunile UE

Un document al Comisiei Europene someaza Canada sa renunte la sistemul de vize pentru opt dintre noile state ale UE, printre care si Romania. In caz contrar, cetatenii canadieni risca sa li se impuna vize pentru toate tarile UE, informeaza La Presse.


Pagina 4 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro