Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Evenimente de actualitate


21: South Stream: economically unsound ambitions of Russian establishment

The information wars around competing pipeline projects to take gas from the Caspian Sea basin into Europe have intensified, reflecting the crucial period for final investment decisions.

22: Noi scurgeri de radiatii la Fukushima

O alta scurgere de radiatii la Fukushima, de aceasta data în apa oceanica, face situatia tarii, a comunitatilor si autoritatilor locale si mai grava.

23: Site-ul www.e-politic.ro, prezent si in retelele de socializare Facebook si Twitter

Bucuresti 17 noiembrie - Proaspat lansat, portalul de stiri politice E-politic.ro poate fi urmarit acum si prin intermediul retelelor de socializare online Facebook si Twitter, fiind deja apreciat si urmarit in primele 24 de ore de cateva sute de persoane.

24: Cursul pentri copii

Nu este nimic mai important in viata decat educatia copilului dumneavoastra!

25: Sindicatele , Parlamentul si Presedintele

Titlul acestui editorial sună ca un film cu Ilarion Ciobanu prin Vestul Sălbatic, dar parcă România a devenit un astfel de loc. Președinta Camerei Deputaților, susținută de președinte, minte o nație întreagă, mai ceva ca într-o piesă de Caragiale. Număratul voturilor la legea pensiilor a fost mai rău

26: Cum se înfrupta; Oprescu & co. din banii spitalelor bucurestene

Cu toţii am văzut în direct la televizor dramoleta ieftină jucată de primarul Sorin Oprescu în legătură cu starea spitalelor din Capitală.

27: Cum se înfruptă Oprescu & co. din banii spitalelor bucureştene

Cu toţii am văzut în direct la televizor dramoleta ieftină jucată de primarul Sorin Oprescu în legătură cu starea spitalelor din Capitală.

28: O poveste de vis in centrul Chisinaului!

Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala copilul din tine!!!

29: Gospodinile ale ambasadelor UE au uimit chisinauenii cu bucatele si bauturile lor traditionale.

Comisarul European pentru extindere si politica europeana de vecinatate a UE ,Stefan Fule a spus ca este nespus de fericit ca Ziua Europei este sarbatorita intr-o tara europeana atit de frumoasa cum este Republica Moldova!

30: Seminar LEGISLATIA MUNCII, SALARIZARE, SSM, PENSII 2010: 17 - 18 Mai

Seminar de sinteza sustinut de specialisti implicati in elaborarea legislatiei. Lucrarile seminarului cuprind 4 subiecte esentiale pentru directorii de Personal - Salarizare: 1. legislatia muncii si relatiile de munca 2. veniturile salariale 3. sanatatea si securitatea in munca 4. pensii, asigurari sociale


Pagina 3 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro