Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Evenimente-de-actualitate » Cutremur in Conducerea Nationala a Fortei Civice - Vicepresedintele Gabriel Biris a DEMISIONAT!

Cutremur in Conducerea Nationala a Fortei Civice - Vicepresedintele Gabriel Biris a DEMISIONAT!

Format PDF | Tipareste

Cutremur in Conducerea Nationala a Fortei Civice - Vicepresedintele Gabriel Biris a DEMISIONAT! Cel mai bun specialist in taxe, singurul din Forta Civica ce ar fi avut toate atuurile pentru a ocupa postul de ministru de finante , avocatul Gabriel Biris, Vicepresedinte al Fortei Civice, si-a dat demisia din Biroul Permanent National. Care sa fie oare motivul acestei demisii, cunoscut fiind faptul ca domnul Biris este un profesionist, care nu face compromisuri, si care o data ce a decis sa faca parte din acest Partid, in mod sigur a facut-o doar pentru ca dezideratele formatiunii politice, coincideau cu ale sale? Ce s-a intamplat acum? Oare Conducerea Partidului l-a obligat in vreun fel sau altul sa ia aceasta decizie? Il va mai urma si altcineva in a-si da demisia? Ce se intampla de fapt la nivelul conducerii acestui partid de oamenii de valoare iau asemenea decizii? "Incurca" ei planurile machiavelice ale unora care pozeaza intr-un anume fel, dar de fapt isi urmeaza doar propriile interese?
Despre autor

Adevarul trebuie cunoscut de tot poporul roman!!!!


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 324
Numar de cuvinte: 179Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro