Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Evenimente-de-actualitate » Cel mai nou si spectaculos club din Baia Mare: Arena Club

Cel mai nou si spectaculos club din Baia Mare: Arena Club

Format PDF | Tipareste

Fiind pentru baimareni una din principalele locatii pentru distractii si relaxare, cu o ambianta selecta si servicii pe masura, un loc de degajare totala si distractie maxima, Symphony Pub isi rasfata clientii in cele doua locatii din Baia Mare si una speciala, situata chiar in inima distractiei: Ibiza. Printr-un nou concept de sunet si culoare, cu un design cu totul si cu totul modern, se deschide cea de a patra locatie, Clubul Arena by Symphony, cu o capacitate de 500 de persoane. Acesta va fi dedicat celor mai petrecareti tineri si va gazdui cele mai tari evenimente si petreceri, dorind sa ajunga chiar cel mai “tare” club din Baia Mare. La „Grand Opening Party”, pe 8 martie, va avea loc un concert special sustinut de Raluka si trupa ei de dansatoare; organizatorii promitand o noapte dementiala, un party ce nu il vei uita niciodata, cu muzica buna, bauturi pe gustul tuturor si multe altele. „Asteptarile voastre sunt implinite, prin acest concept nou Club Arena by Symphony. Aducem Europa mai aproape de tine! Fa si tu un pas!", spune domnul Ioan Vele, proprietarul noului club. In seara speciala de 8 martie, la „Grand Opening Party” cum o numesc organizatorii, fetele vor avea intrarea gratuita si o petrecere spectaculoasa!
Despre autor

Informatii si rezervari: Baia Mare, Gold Plaza, etajul 2 Tel: 0374 032 444


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 371
Numar de cuvinte: 243Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro