Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Evenimente de actualitate


1: Atelier de Hartie Marmorata - Fundatia Chance for Life

Fundația Chance For Life vă invită joi, 19 iunie, ora 19:00 la Cafeneaua “Have a Cigar”, sa experimentați arta de a desena pe apă și sa confecționați propriile carnetele unicat in cadrul Atelierului de Hârtie Marmorată.

2: Societatea civila da un sut geopoliticii. In Ucraina

Ucraina ne-a dat o lectie, ajutata de un vecin. A scapat, deocamdata, de un regim totalitar cu ajutorul unui diplomat polonez cum noi nu avem, Radek Sikorski. Romania a asistat neputincioasa si muta la intamplarile din tara vecina. Ramane de vazut ce are de spus Putin. Cititi pe romaniacurata.ro

3: Cutremur in Conducerea Nationala a Fortei Civice - Vicepresedintele Gabriel Biris a DEMISIONAT!

Cutremur in Conducerea Nationala a Fortei Civice - Vicepresedintele Gabriel Biris a DEMISIONAT!

4: Studiu: Publicitatea online nu este in spatele declinului publicitatii din ziarele printate

Declinul publicitatii din ziarele printate nu se datoreaza trecerii publicitatii catre ziarele online, conform unei noi cercetari.

5: 20 la suta din veniturile din online advertising au fost reprezentate de retail in Q1 si Q2

In data de 7 noiembrie 2013, Expo Media organizeaza, in incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prima editie a Romanian Retail Convention, un eveniment ce reuneste branduri si experti de top din aria de retail.

6: BLESTEMUL - cel nou al Românilor

BLESTEMUL - cel nou al Românilor pentru TOȚI guvernanții și politicienii după 1989 , în stilul poeților: Mihai Eminescu și Grigore Vieru, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

7: PROGRAM în 10 PUNCTE, pentru Guvern, Parlament, Președinție, Partide Politice, Armată, Servicii, Jandarmerie, Poliție și Justiție; APEL AL SOCIETĂȚII CIVILE

PROGRAM în 10 PUNCTE, pentru Guvern, Parlament, Președinție, Partide Politice, Armată, Servicii, Jandarmerie, Poliție și Justiție APEL AL SOCIETĂȚII CIVILE București, Piața Universității – septembrie, octombrie 2013, Cluj Napoca, Oradea, Brasov, Constanța, Mangalia, Timișoara, Târgu Mureș, Alba Iulia, Hunedoara, Craiova, Iași, Focșani, Suceava, Buzău, Bacău, Tecuci, Bârlad, Ploiești, Pitești, Râmnucul Vâlcea, Arad,...

8: Publicom te invita la cel mai important eveniment de LEADERSHIP al anului, cu Daniel Goleman

Evenimentul va avea loc pe data de 25 septembrie in Bucuresti, la Hotel Intercontinental si va oferi o zi memorabila celor care sunt pasionati de leadership sau celor care se afla intr-o functie de conducere si doresc sa inteleaga principiile de baza ale unui lider de exceptie.

9: Managementul Timpului pentru Antreprenorii Baimareni

Academia Succesului alaturi de Clubul de Afaceri Top Club organizeaza un altfel de mic dejun de afaceri, in cadrul caruia va avea loc workshop-ul GRATUIT cu tema Managementul Timpului. Intalnirea se va desfasura joi, 25 aprilie, ora 9:00, la Best Western Eurohotel, Baia-Mare.

10: Cel mai nou si spectaculos club din Baia Mare: Arena Club

In data de 8 martie, ca un simbol al celor mai iubite si mai frumoase petreceri, de ziua femeii, isi va deschide portile Clubul Arena by Symphony, situat in incinta Gold Plaza, la etajul 2.


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro