Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Comentarii


1: Adunarea generala APLER – CONTESTATIE

Subsemnații, contestă Adunarea Generală a Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România, convocată în data de 6 aprilie 2012 și desfășurată în condiții nestatutare. Astfel, s-au călcat o serie de prevederi statutare, între care următoarele:

2: POPORUL ROMAN, inert si in 2011. Oare, de ce?

Santem saraci lipiti pamantului, santem in permanenta furati de catre cei ce ne conduc, dar nu facem nimic spre a schimba aceasta stare de fapt!

3: PROSTITUŢIA

Oficial, nimeni nu ştie clar câte curve sunt în România. Care este rata îmbolnăvirilor anuale de boli venerice. Care este cifra de afaceri rulată de această maşinărie uriaşă de făcut bani ca o nevăzută caracatiţă cu tentaculele întinse în sfera justiţiei şi politicului.

4: Romania corabia nebunilor, editorial de Bogdan Chirieac

Marti dimineata Coreea de Nord a atacat un oras de frontiera din Coreea de Sud. Phenianul este posesor de arme nucleare si rachete purtatoare. Seul-ul are o alianta directa cu Statele Unite. Cei care spun ca iesirea din criza economica se va face prin al treilea razboi mondial au crezut pentru o clipa ca previziunile lor sumbre se vor adeveri. Conflictul intercoreean nu s-a stins

5: A Long Economic Winter Ahead

Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius, and a lot of courage to move in the opposite direction. Albert Einstein (1879-1955) Physicist and Professor, Nobel Prize 1921 [...]

6: Sfrşitul democraţiei

Cineva spunea că o integrare mai serioasă la nivel european va face lumea placidă şi indiferentă, deschiznd spaţii largi de manevră şi manipulare politrucilor profesionişti. [...]

7: Redresare şi impozit forfetar

Redresarea economică poate veni pe două planuri: ori un program masiv de investiţii structurale coordonat la nivel central, ori o nviorare a iniţiativei private. Dacă pentru prima variantă ar fi necesară o strategie clară şi-un consens politic general, ceea ce lipseşte cu desăvrşire pe plaiurile mioritice, a doua e relativ uşor de realizat.

8: Blogul unui carcotas

Emil Boc "spera" sa termine 30 de km din tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti pana in iulie 2010. Poate ca el a sperat sa fie si mai mare... Bineinteles asta nu s-a intamplat. "Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul."

9: Marius Ghenea

Site personal Marius Ghenea - pagina web personala a lui Marius Ghenea, un antreprenor roman de succes.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro