Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Politica » Apple vs Samsung – in ziare acum

Apple vs Samsung – in ziare acum

Format PDF | Tipareste

Compania Apple tocmai a lansat pe piata Iphone 5 si este acel moment din an cand Samsung va incepe un asalt in mass-media, cu glume si anunturi fara sa spuna nimic despre produsele lor. Anul trecut Samsung a incercat sa ridiculizeze Iphone 4S batjocorind oamenii care stau la coada pentru a-si achiziona noul telefon. De asemenea, cei de la Samsung au dat un anunt in ziare intitulat „Nu trebuie sa fii un geniu”, in care prezentau cateva din caracteristicile Iphone 5 si in paralel o multime de caracteristici ale S3. In timp ce nu este nimic in neregula cu compararea unui produs, am vazut si inainte ca actiunile sunt pe departe de a fi terminate. Cand HTC a facut ceva similar, consumatorii nu au apreciat deloc. Samsung a castigat simpatia consumatorilor in acel timp. De data aceasta, cand Samsung a trecut cu vederea multe din caracteristicile iOS pentru a sublinia performantele S3 fata de Iphone 5, a starnit multe critici pe Twitter. Multi consumatorii au precizat ca Samsung face acest lucru pentru ca nu are incredere in produsul sau si ca spera ca cei care citesc ziarele sa se lase pacaliti. Ne intrebam daca nu cumva Samsung ar fi procedat mai bine daca ar fi subliniat doar caracteristicile S3? Rata de vanzare a Samsung S3 a scazut, de asemenea, in India dupa lansarea Iphone 5. Pe de alta parte, nici fanii Apple nu au stat cu mainile in san si au raspuns la atacul Samsung prin lansarea unei parodii a reclamei facute de Samsung intitulata “Nu trebuie sa fii un geniu… sa-ti dai seama care telefon e mai urat”.
Despre autor

DC News va aduce cele mai noi stiri din politica, monden, sport, international. Cititi stirea zilei si fiti informati. Realitatea din Romania prezentata de cei mai buni jurnalisti. Un ziar online care te tine in miezul evenimentelor.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 923
Numar de cuvinte: 273Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro