Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Politica: Lista de subcategorii


Comentarii
Evenimente de actualitate
Istorie

Articole Politica


1: Publicitate eco-friendly in cursa pentru prezidentiale

ompania care produce cel mai complet panou publicitar modular din lume, BizzOnWheels, vrea ca politicienii sa adopte publicitatea eco-friendly in campania pentru prezidentiale.

2: Apple vs Samsung – in ziare acum

Nu este un secret faptul ca Apple si Samsung sunt intr-o continua confruntare pentru suprematia pe piata telefoanelor smart. Cele doua companii se afla in proces privind drepturile de proprietate intelectuala.

3: QYZodYkLRfskEyoWI

Cred ca singura edmota eficienta de monetizare a unui astfel de blog este continutul platit. Fiind un blog de nisa si cu articole de calitate, traficul este limitat, asa ca orice alta forma de publicitate nu ar aduce bani. Google AdSense e bun, asa cum bine spune si Alex, doar pentru bloguri cu trafic foarte ridicat.Ar fi bine sa existe un articol post-etapa cu link-uri catre toate rezumatele extinse. Ceva in genul articolului de mai sus, dar care sa abordeze si celelalte meciuri ale etapei (chiar si fara alte comentarii). Spun asta pentru ca, de exemplu, nu am timp sa caut rezumate extinse pe n site-uri.

4: Marian Daragiu

Priorităţile noastre sunt în ordine: educaţie pentru copii şi tineri, locuri de muncă pentru cei în putere şi condiţii demne de locuire pentru toate familiile rome.

5: Alianţa Civică Democrată a Romilor

Suntem cel mai serios proiect politic al romilor. Sub umbrela ACDR ne-am adunat tineri activi din societatea civilă, lideri spirituali şi lideri tradiţionali ai romilor. Scopul platformei noastre este de a uni comunităţile de romi într-o construcţie politică de anvergură, capabilă să intre în Parlament după alegerile din 2012. Romii sunt cetăţeni loiali ai statului român. Romii pot şi trebuie să se integreze în societatea românească, să fie buni cetăţeni, contribuabili oneşti ai statului român, păstrându-şi identitatea nealterată. Nu vrem mila statului, ci un stat drept, care şă ne sprijine activ pentru a ieşi din sărăcie şi a ne putea ajuta singuri.

6: South Stream: Is it a bluff or a reality?

Lately the world media discusses Russia’s intention to renounce the building of one of it’s largest geopolitical energy projects - the underwater gas pipeline South Stream.

7: Florentin Pandele ocupa, contrar legii, fotoliul de primar al orasului Voluntari

Mihai Barbu, presedintele organizatiei PSD Voluntari, ii solicita lui Dan-Cornel Baranga, prefectul judetului Ilfov, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al Domnului Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari.

8: Forta Sociala Romana te invita sa vorbesti despre Romania

Suntem un grup de oameni devotati, indragostiti de propria noastra tara, Romania. Suntem romani si ne place sa traim si sa gandim romaneste, si sa ne dezvoltam in spiritul natiunii din care facem parte. Un spatiu cutremurator de frumos si bland, in care materia si spiritul poporului sunt componentele principale ce tapeteaza cotidianul vietii noastre.

9: Partidul Forta Sociala Romana – o lume in care ne place sa traim.

Partidul Forta Sociala Romana este simbolul libertatii, al pluralismului, al ordinii, al respectului, al progresului, al sigurantei si al statorniciei societatii romanesti.

10: Anul electoral 2008

Articol de interes civic cenzurat in luna Martie 2008, datorita opacitatii profesionale “dobandita ca publicist-mercenar” de D-nul Dan Stanca, “redactor coordonator” la suplimentul saptamanal “Aldine” al ziarului “Romania Libera”.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro