Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Moda » Senzualitate si culoare! – colectiile toamna-iarna by Artdeco Bijoux

Senzualitate si culoare! – colectiile toamna-iarna by Artdeco Bijoux

Format PDF | Tipareste

Centrul gravitational al colectiei Le Budoir este reprezentat de tabloul ,,Femme mettant son corset’’ 1896 al pictorului francez din perioada postimpresionista Henri de Toulouse-Lautrec. De ce tocmai acest portret ? Pentru ca, intr-un moment de ,,ratacire’’ prin world wide web imaginea femeii care-si strangea corsetul ni s-a lipit de retina si ne-a reamintit ca el, corsetul, este una dintre cele mai controversate piese vestimentare din istoria modei acesta reusind sa depaseasca statutul de obiect de tortura, devenind ambasador al pasiunii si senzualitatii. Nimic altceva nu reuseste sa starneasca atata fascinatie si erotism precum un corset, pentru ca este singurul obiect vestimentar care reuseste sa modeleze cu senzualitate silueta feminina. Colectia Tapestry, in schimb, a pornit de la arta textila tesuta, de la presurile si macatele bunicii, la tapiseriile bogat decorate. Aici fiecare nod, culoare, textura, tehnica este o sursa de inspiratie. Materialul favorit, precum si puntea de legatura intre cele doua colectii, este matasea naturala cunoscuta ca Regina tesaturilor si cu o istorie de peste 5000 de ani. Firele de matase naturala au fost alese tocmai datorita incarcaturii lor sim boli ce. Destinate initial realizarii unor tapiserii pentru lada de zestre, modernitatea le-a ajuns din urma si au fost date uitarii. Acum ele coexista intr-o armonie totala alaturi de pietre naturale, cristale si metale, creand un univers in care eleganta si seductia se contopesc intr-un look glamour . Le Budoir si Tapestry se regrupeaza sub umbrela colectiilor de toamna-iarna 2013/2014 insa, coloritul, mixul de materiale si energia emanata de fiecare bijuerie imprima o nota de universalitate, fiind purtabile de-a lungul intregului an. ,,Hope you wake up feeling like a blank canvas, paint yourself beautiful today.’’ Become unforgettable!
Despre autor

Bijuterii contemporane lucrate manual cu pietre naturale in asociatie cu metale placate in argint/aur, cupru, metale nobile, textil sau piele. Creatiile noastre sunt piese unicat sau in serie limitata, modern, glamour, cu look boem sau chic. Produsele sunt destinate : - Clientilor persoane fizice - Clientilor corporate - Magazine revanzatoare - www.artdecobijoux.eu este un boutique online de bijuterii haute de gamme, lucrate manual cu insertii de pietre semipretioase. - ArtDeco Bijoux creaza exclusiv pentru TINE – femeia moderna, al carei simt estetic ridicat tanjeste dupa originalitate si calitate. Intr-o piata sufocata de conformism si liniaritate, noi iti oferim ,,acel ceva” care face diferenta. Purtand bijuteriile noastre vei dobandi incredere neclintita in atuurile tale si nu in ultimul rand, vei fi GLAMOUR!


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 459
Numar de cuvinte: 278Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro